RUST oynayan arkadaşlar

  • Konuyu başlatan Dom
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 8B
Büyük loot mekanlarının yakınına ev yapmaya çalış her türlü revolver falan çıkıyor zaten. Onun dışında loot yaparak çok rahat bulunabilir silah tabi birazda şans gerek. Küre, Launch Site vb yerleri lootlayarak çıkartabilirsin. Özellikle kürenin en üstünde silah kasaları oluyor onların içinden en yüksek eşyaları çıkarma şansın yüksek.
Sıkıntım bu benim. Bana güzel loot yerlerini ve ev yapılcak güzel yerleri söyleyebilir misin?
 
Sıkıntım bu benim. Bana güzel loot yerlerini ve ev yapılcak güzel yerleri söyleyebilir misin?

Evi yapacağın yer loot alanına, recycler'a ve ağaçlara yakın olsun haritadan öyle bir yer belirleyebilirsin. İlk başlarda bulduğun bütün silah parçalarını erit ve onlardan elde ettiğin hurdalarla kendini geliştir. Onun dışında oyunda en çok Launch Site'da adam oluyor kendine güveniyorsan oranın yakınına ev yapabilirsin. Ama kendine güvenmiyorsan Küre, Military vb yerlere ev yapabilirsin. Ama dediğim gibi en olmadı yakınında bir recycler olsun çünkü çok işe yarıyor. Biraz geliştikten sonra kart sistemi ile Military Tunnel'a girebilirsin biz oynarken çok fena silah, C4 vb şeyler çıkıyordu. Şu anki durumu pek bilmiyorum.
 
Bende yeni yeni çözmeye başladım oyunu demir vb erittikten sonra evin duvarlarını demir yapabilirsin ve evin duvarlarını otomatik yenileyen bir sistem var onu çözebilrisin ve oyunu 2-3 gün arayla girsende evin sağlam olucağından içindeki eşyalar vb oyununa kaldığın yerden devam edebilirsin. Bende pazar günleri online olabiliyorum bana ulaşırsan birlikte oynayabliriz.
Hocam özelden mesaj atamadım, imzaya ekledim Steam hesabımı. Eklersen oynarız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rush nasıl bir oyun? Kısaca inceleme tadında biriniz anlatabilir mi? Bende aranıza katılmak isterim oyunu seversem. Bu aralar (3 ay) işsizim canım sıkılıyor :)
Öncelikle oyunun ismi Rust :)
Oyunun amacı hayatta kalmak seni çıplak bir şekilde elinde sadece bir adet kaya ve meşale olacak şekilde spawnlıyorlar ve bundan sonra hayatta kalmaya, Kendini geliştirmeye çalışıyorsun. Ev yapıyorsun ve aynı zamanda gerçek oyunculara karşı savaşıyorsun normal bir şekilde yürürken bir anda 3 4 kişinin saldırısına uğrayıp ölmen mümkün. Açık dünya oyunu ve online. Oyun server mantığı üzerine kurulu yani değişik sunucuları mevcut Battlefield, Mini game, Survival, Modlu survival gibi. Youtube'dan video izleyerek daha detaylı inceleyebilirsin. Oyun güzel fakat dediğim gibi zaman istiyor eğer boş vaktin var ise oynamanı tavsiye ederim. Onun dışında gireyim yarım saat kafa dağıtayım mantıklı bir oyun değil.
 
Rush nasıl bir oyun? Kısaca inceleme tadında biriniz anlatabilir mi? Bende aranıza katılmak isterim oyunu seversem. Bu aralar (3 ay) işsizim canım sıkılıyor :)

@Beoxolf arkadaşımızın söylediği gibi vakit isteyen bir oyun, başladımı saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksın.
 
Son düzenleme:
Ben de yeni yeni çözmeye başladım oyunu. Demir vb erittikten sonra evin duvarlarını demir yapabilirsin ve evin duvarlarını otomatik yenileyen bir sistem var onu çözebilrisin ve oyunu 2-3 gün arayla girsen de evin sağlam olacağından içindeki eşyalar vb oyununa kaldığın yerden devam edebilirsin. Ben de pazar günleri online olabiliyorum bana ulaşırsan birlikte oynayabiliriz.
Rust aldım bende oynayalım mı istersen?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı