Rust oyun arkadaşı

Discord ve Steam nickimi vermiştim, arkadaş olarak ekleyin, Discord'da dördümüzün olduğu bir sunucu oluşturacağım. Steam'den istek attıktan sonra buradan belirtirseniz sevinirim. Yeni gördüm mesajları kusura bakmayın.

Steam'den kabul ettim. Discord nickim uzaylı menemen#7505, istersen ekle.

Yaşım 16 fazla aktif olamıyorum bazen günde oyun ciddi sararsa 2-3 saat aktif olabilirim tabii istisnalar olabilir uygunsa ekleyin 1092354136.
Hocam yaş benlik önemli değil,sizden üç yaş küçüğüm ben de.Oyun sararsa 2-3 saat sonra"Base'i savunayım''veya"Farm yapayım'' derken net 5-6 saate çıkıyor en baştan uyarayım sizi,sosyal hayatınız varsa başlamamanızı öneririm.Oynamak isterseniz elbette ki oynayabiliriz,ben yaşa,saate,aktiflik süresinde değiş samimiyete bakarım sadece. :)

E
Yaşım 16 fazla aktif olamıyorum bazen günde oyun ciddi sararsa 2-3 saat aktif olabilirim tabii istisnalar olabilir uygunsa ekleyin 1092354136.
kledim,kabul ederseniz haftasonları ve yaz boyunca sıklıkla oynayabiliriz.

Son düzenleme:
Hocam yaş benlik önemli değil,sizden üç yaş küçüğüm ben de.Oyun sararsa 2-3 saat sonra"Base'i savunayım''veya"Farm yapayım'' derken net 5-6 saate çıkıyor en baştan uyarayım sizi,sosyal hayatınız varsa başlamamanızı öneririm.Oynamak isterseniz elbette ki oynayabiliriz,ben yaşa,saate,aktiflik süresinde değiş samimiyete bakarım sadece. :)

E

kledim,kabul ederseniz haftasonları ve yaz boyunca sıklıkla oynayabiliriz.
Steam üzerinden discord ismimi yazdım ordan eklersiniz akşam gireriz müsaitsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı