Oyuna girerken mavi ekran veriyor bazen oyunu oynarken 2 3 saat ardından veriyor, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. RAM slotlarımdan biri bozulmuştu, RAM'i diğer RAM slotuna taktım ve ondan sonra bu hata olmaya başladı. Ekran kartım MSI RX570 Armor, işlemcim Ryzen 5 2500X arama çubuğunu da kullanamıyorum bu yüzden DxDiag'ı açamıyorum ve anakart modelime ulaşamıyorum. Anakart markam ASUS. Dosya nasıl ekleniyor bilmediğimden minidump dosyalarımı ekleyemedim, geri dönüş olursa sevirinirim şimdiden teşekkürler. minidump minidup dosyalarımı MediaFire'ye ekledim.
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
www.technopat.net
Disk arızalı olduğu için mavi ekran almış olabilirsin.
CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve " chkdsk /f /r " bu komutu girin. Sonra " y " tuşuna basacaksınız. Sistem yeniden başlatacak büyük ihtimalle. Korkmayın fazla.
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...