Rust'ı dün aldım ve çok eğlenmeye başladım böyle bir 2-3 k saat yaparım gibi geliyor pencereli bir kapı var mağazada gördüm 82 TL'ye değer mi gerçekten? Eğer değer ise ne yararları var? Arkadaşalrıma sordum almaya gerek yok dedi. Sizce değer mi?
O para o kapıya değmez hem evin içini de gösteriyor adamlara evin içinden info alıyor onun yerine Arctic pack alınabilir ama pahalı ben rahat 3-4K saat oynarım diyorsanız alınabilir.
O para o kapıya değmez hem evin içini de gösteriyor adamlara evin içinden info alıyor onun yerine Arctic pack alınabilir ama pahalı ben rahat 3-4K saat oynarım diyorsanız alınabilir.
hoodie ve pantolon work 2 de craftlanıyordu sanırsam çuval veya deri eşyalarda olmaz work2 de craftlarken skinleri seçerek craftlar veya envanterinizdekileri tezgahta skinleyerek kullanabilirsiniz silah da aynı şekilde ve evet sınırsızlar
Hoodie ve pantolon work 2 de craftlanıyordu sanırsam çuval veya deri eşyalarda olmaz work2 de craftlarken skinleri seçerek craftlar veya envanterinizdekileri tezgahta skinleyerek kullanabilirsiniz silah da aynı şekilde ve evet sınırsızlar
Work 2 derken şu bildğimiz öğrenme masası 2 mi? Ve önerebileceğiniz ucuz ve güzel kozmetikler var mıdır? Yani en fazla toplam 175 TL olsun (değer mi o kadar bir de) Veya 100 TL
Work 2 derken şu bildğimiz öğrenme masası 2 mi? Ve önerebileceğiniz ucuz ve güzel kozmetikler var mıdır? Yani en fazla toplam 175 TL olsun (değer mi o kadar bir de) Veya 100 TL
evet , güncel skinleri bilmiyorum ama eskiden çok oynadığım zamanlarda hq set için EVİL SNOWMAN , bi tık altı olan set sanırım kahvekutusu kask ve yol tabelası göğüslük için APOCALYPTİC , yol levhası etek için PLAYERMAKER , hq set ve kemer uyumlu oluyor pantolon ve hoodie için de beyaz temalı PLAYERMAKER tarzı bi set çok uyumlu olabilir yine de youtubeden kombin videolarına bakabilirsiniz