Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #21 Eoj4n dedi: Dediğiniz gibiyse öyle yapın derim ama iyi düşünün Rust sabır ve emek isteyen bir oyun gerçekten zevk almak için günde 5-6 saat gözden çıkarmak gerekiyor diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gün önce aldık ve dün ekiple oynadık 4-5 saat falan oyun zaten benim sevebileceğim oyun öyle böyle zaten 700-800 saat geçer diye düşünüyorum
Eoj4n dedi: Dediğiniz gibiyse öyle yapın derim ama iyi düşünün Rust sabır ve emek isteyen bir oyun gerçekten zevk almak için günde 5-6 saat gözden çıkarmak gerekiyor diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gün önce aldık ve dün ekiple oynadık 4-5 saat falan oyun zaten benim sevebileceğim oyun öyle böyle zaten 700-800 saat geçer diye düşünüyorum
Eoj4n Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #22 Ozi01 dedi: Hocam 2 gün önce aldık ve dün ekiple oynadık 4-5 saat falan oyun zaten benim sevebileceğim oyun öyle böyle zaten 700-800 saat geçer diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... o zaman skinler iyidir düşünmeyin bile Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bahsettiğim skin bu tüm samimiyetimle öneririrm
Ozi01 dedi: Hocam 2 gün önce aldık ve dün ekiple oynadık 4-5 saat falan oyun zaten benim sevebileceğim oyun öyle böyle zaten 700-800 saat geçer diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... o zaman skinler iyidir düşünmeyin bile Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bahsettiğim skin bu tüm samimiyetimle öneririrm