Rust RTX 3050 ile nasıl en iyi performans verir?

Yandatoe

Femtopat
Daha fazla  
Bugün Rust aldım ve çok kasmadan oynamak istiyorum. Laptoptan oynayacağım donanımı RTX 3050, i5 12450H 8 GB RAM. Yakında yükselteceğim 24 veya 16 yapacağım. SSD 500 GB yakında 1TB yapacağım. Sistemim bu. Hangi ayarlarda oynarsam çok kasamdan oynarım?

Bugün Rust aldım ve çok kasmadan oynamak istiyorum. Laptoptan oynayacağım donanımı RTX 3050, i5 12450H 8 GB RAM. Yakında yükselteceğim 24 veya 16 yapacağım. SSD 500 GB yakında 1TB yapacağım. Sistemim bu. Hangi ayarlarda oynarsam çok kasamdan oynarım?
Rust RAM kullanımı çok yüksek bir oyun 8 GB RAM ile şuan için kasmadan oynaman imkansız kesin drop yersin. 16 GB yaparsan droplar azalır yinede ufak drop yiyebilirsin bu donanımla 1080p orta ayarlar da 16 GB Ram ile oynarsın.

Rust RAM kullanımı çok yüksek bir oyun 8 GB RAM ile şu an için kasmadan oynaman imkansız kesin drop yersin. 16 GB yaparsan droplar azalır yine de ufak drop yiyebilirsin bu donanımla 1080p orta ayarlar da 16 GB RAM ile oynarsın.

Peki en düşük kasma için ayarları nasıl yapmalıyım muhtemelen 1 ay içinde RAM yükseltmesi yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı