Çözüldü Rust Server'a Geç Bağlanma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zeyin

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Sorunumdan bahsedeceğim Rust'da bundan 4 ay önce hızlı çalışan ve serverlere fişek gibi giren bilgisayarım şimdi en düşük ayarda servere 1 saate yakın giriyor. Çözümü var mı SSD ve RAM'dan başka? Bir de oyundan çok drop yiyorum. Eskiden yemiyordum

İşletim Sistemim:
Anakart : Asus M5A78L-M LX3
Ekran Kartı: Msi Amd RX 460 2GB
RAM: GSKİLL Ripjaws F3-12800CK9D 8GB DDR3 1600Hz 4x4
İşlemci: AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor

Çözüm
Ne kadar güncelleme almış olursa olsun 1 saat çok fazla bir süre. Maksimum 10-15 DK'da girmesi gerekiyor oyuna. SSD kullanıyorsa 1 DK civarı girebilir. Büyük ihtimalle donanımsal bir problem olabilir.
Sorunu çözdüm ramim 3,98 i kullanıyormuş sadece 4 GB'sini kullanmıyormuş BIOS'dan uptadeledim ve RAM'lerin yerini değiştim.
Sisteminizi Kaspersky ile taratın. Oyun içi sıcaklık değerlerinizi paylaşın.

1 Saat Rust için çok büyük bir rakam. SSD alırsan sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Öncelikle virüs taraması yapabilirsin. Ama büyük ihtimalle senin HDD'de sıkıntı var. HDD modelini yazar mısın?

hdd tune pro ile yaklaşık 2 ay önce scan ledim 5 saatlik scan ardından tertemiz çıktı
Sisteminizi Kaspersky ile taratın. Oyun içi sıcaklık değerlerinizi paylaşın.
Tamamdır avast mı daha iyi kaspersky mi
Format gerekebilir hocam.
Aga her konunun altında siz varsınız formatla ne alakası var

Arada geçen zaman içinde oyun çok büyük güncellemeler aldı . Büyük ihtimal sorununuz bundan kaynaklıdır.

Arada geçen zaman içinde oyun çok büyük güncellemeler aldı . Büyük ihtimal sorununuz bundan kaynaklıdır.
Ne kadar güncelleme almış olursa olsun 1 saat çok fazla bir süre. Maksimum 10-15 DK'da girmesi gerekiyor oyuna. SSD kullanıyorsa 1 DK civarı girebilir. Büyük ihtimalle donanımsal bir problem olabilir.

Sorunu çözdüm ramim 3,98 i kullanıyormuş sadece 4 GB'sini kullanmıyormuş BIOS'dan uptadeledim ve RAM'lerin yerini değiştim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…