Rust Serverlara Girememe Sorunu

Rust açılıyor servera giriyorum ve loading word de kalıyor ve direkt hiç bir yazı vermeden oyundan atıyor
sistem özelliklerim : Anakart b450 m pro MSI 8 GB ram corsair ekran kartı Radeon Rx 580 240 gb ssd
benim ram 16 gb fakat bendede aynı sorun var lutfen sorunu cozduysenız banada yardım edın

Merhaba sistemim oyuna göre düşük ama düşük ayarlarda oynatması gerekir diye indirip yükledim oyunu. Oyunu hızlı yükledi ve sunuculara bakma yerine kadar hiçbir sorun yaşamadım ama hiçbir sunucuya girmedi. Normal Türk sunucularına girdim. Hiçbirine girmedi. Bazı yerlerde okudum. Bu oyun için en az 16 GB RAM gerekliymiş diye ben de 4 GB var sanırım o yüzden bir de çözünürlük düşürmedim ama onun bir çözüm yaratacağını sanmam giriş esnasında aslında oyuna girse bütün ayarları düşük yapıp oynayabilirdim çözümünü bilen söylerse sevinirim. Rust oynamak isterdim. Güzel bir hayatta kalma oyununa benziyor.
Hocam bu oyun için en az 16 GB RAM gerekli neredeyse ve birde SSD. Diğer türlü oynamanız çok zor. 4 GB ile oyuna bile girmez. 8 GB RAM'i olan arkadaşım 1 saat kadar bekliyordu oyuna girmek için fakat oyunda sürekli drop yiyordu. Bunun için 16 GB RAM aldı ve artık rahatça oynayabiliyor. Önerim 16 GB RAM alın.

Hocam bu oyun için en az 16 GB RAM gerekli neredeyse. Diğer türlü oynamanız çok zor. 4 GB ile oyuna bile girmez. 8 GB RAM'i olan arkadaşım 1 saat kadar bekliyordu oyuna girmek için fakat oyunda sürekli drop yiyordu. Bunun için 16 GB RAM aldı ve artık rahatça oynayabiliyor. Önerim 16 GB RAM alın.
benım 16 gb ram fakat bende de aynı sorun var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı