Rust silah ve daha iyi ganimet nasıl bulunur?

Laurenn1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, dün Rust aldım ve yaklaşık 10 saat oynadım. Genel olarak biraz gelişebildik, ancak silah bulamadım. Sadece tek elli, tek atışlık küçük bir tabanca üretebildik. Lootların daha iyi olması için oyun seviyesini mi artırmamız gerekiyor? Silahlı NPC'leri öldürüyorum, ancak üzerlerinden sadece deri gibi eşyalar çıkıyor. Sandıklardan silah çıkması için ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.sandık
1739200006432.png
1739200016201.png

ilk başta gözüken ahşap renkli sandıklardan genelde silah çıkmaz. Asıl önemli lootlar yeşil askeri sandık ve kırmızı renkli kilitli sandıklardan çıkar.
bu sandıklar haritanın belirli konumlarında bulunur. Bunun dışında çalışma tezgahında scrap yardımı ile şema öğrenerek de silahların blueprintlerine ulaşabilirsiniz.
Seviye atladıkça lootların daha iyi olması gibi bir durum yok. Npc'lerden de aynı şekilde genelde düşük değerli itemler çıkar. Eğer başlangıçta çok zorlanıyorsanız 2x veya 3x sunuculara girebilirsiniz. 1x sunuculara göre daha hızlı gelişirsiniz, oyunu daha hızlı kavramanıza yardımcı olabilir.

Yanıtınız için teşekkür ederim genel olarak tüm mapi lootladım ama silah vs bulamadım sadece arbalet vs çıkıyor sanırım 1X sunucusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı