DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar herkese merhaba. Rust alıp single player oynamak istiyorum. Bu mümkün müdür? Nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2021
Arkadaşlar herkese merhaba. Rust alıp single player oynamak istiyorum. Bu mümkün müdür? Nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 25 Şubat 2021 #2 Mümkün değil sanırsam. GeForce Now ile solo oynuyorum ben ama Online. Arkadaş ile olsa daha zevkli olur tabii. Son düzenleme: 25 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Mümkün değil sanırsam. GeForce Now ile solo oynuyorum ben ama Online. Arkadaş ile olsa daha zevkli olur tabii.
T TavukDoner58 Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 254 25 Şubat 2021 #3 0 kişili sunucuya girerek ancak. Ark gibi Single Player deneyimi sunmuyor oyun. Artı 0 Eksi
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #4 Anlamadım siz Rust singleplayer oynanır mı yoksa oynayabilir miyim diye mi sordunuz? Artı 0 Eksi
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.186 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #5 Eğer sadece kendiniz oynamak istiyorsanız öyle bir seçenek yok. İnsanların olduğu serverlara girmek zorundasınız. Artı 0 Eksi
Eğer sadece kendiniz oynamak istiyorsanız öyle bir seçenek yok. İnsanların olduğu serverlara girmek zorundasınız.
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.284 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 25 Şubat 2021 #6 Rust oyununda tek kişilik oyuncu modu yok. Çok kişili oyuncu moduna istersen tek kişi olarak girebilirsin ancak oyunu bol zamanın yoksa ve arkadaş çevrenle oynamayacaksan tavsiye etmem. Artı 0 Eksi
Rust oyununda tek kişilik oyuncu modu yok. Çok kişili oyuncu moduna istersen tek kişi olarak girebilirsin ancak oyunu bol zamanın yoksa ve arkadaş çevrenle oynamayacaksan tavsiye etmem.
knnymn Kilopat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 18 25 Şubat 2021 #7 Silinen üye dedi: Arkadaşlar herkese merhaba. Rust alıp single player oynamak istiyorum. Bu mümkün müdür? Nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rust Dedicated Server - Valve Developer Community developer.valvesoftware.com Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arkadaşlar herkese merhaba. Rust alıp single player oynamak istiyorum. Bu mümkün müdür? Nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rust Dedicated Server - Valve Developer Community developer.valvesoftware.com
KS KS DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #8 ahmetaltkn dedi: Anlamadım siz Rust singleplayer oynanır mı yoksa oynayabilir miyim diye mi sordunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunun online olduğunu biliyorum ama bir mod ya da benzer bir uygulama ile single olarak oynamak istiyorum. Nemai dedi: Eğer sadece kendiniz oynamak istiyorsanız öyle bir seçenek yok. İnsanların olduğu serverlara girmek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
ahmetaltkn dedi: Anlamadım siz Rust singleplayer oynanır mı yoksa oynayabilir miyim diye mi sordunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunun online olduğunu biliyorum ama bir mod ya da benzer bir uygulama ile single olarak oynamak istiyorum. Nemai dedi: Eğer sadece kendiniz oynamak istiyorsanız öyle bir seçenek yok. İnsanların olduğu serverlara girmek zorundasınız. Genişletmek için tıkla...