Rust Sisteminizde Bellek Azaldı Hatası

abdulbaki88

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda rust oynarken yaklaşık 1 saat sonra son günlerde hep aynı hatayı alıyorum, sisteminizde bellek azaldı diyor ve "programı kapatın" isimli bir hata çıkıyor, zaten hemen sonrasında oyun hata veriyor crash reportun başında yazan kısımı buraya kopyalıyorum:

Error occurred at 2017-04-29_150112.
D:\SteamLibrary\steamapps\common\Rust\RustClient.exe, run by TourNeo's.
68% memory in use.
8093 MB physical memory [2525 MB free].
22233 MB paging file [1 MB free].
134217728 MB user address space [134196871 MB free].
Read from location 00000020 caused an access violation.

Bu hatayı düzeltmenin bir yolu yok mu?
Edit: RAM 8GB

Bilgisayarımda rust oynarken yaklaşık 1 saat sonra son günlerde hep aynı hatayı alıyorum, sisteminizde bellek azaldı diyor ve "programı kapatın" isimli bir hata çıkıyor, zaten hemen sonrasında oyun hata veriyor crash reportun başında yazan kısımı buraya kopyalıyorum:

Error occurred at 2017-04-29_150112.
D:\SteamLibrary\steamapps\common\Rust\RustClient.exe, run by TourNeo's.
68% memory in use.
8093 MB physical memory [2525 MB free].
22233 MB paging file [1 MB free].
134217728 MB user address space [134196871 MB free].
Read from location 00000020 caused an access violation.

Bu hatayı düzeltmenin bir yolu yok mu?
Edit: RAM 8GB
Oyun dosyaları doğrula belki eksiklik vardır , driverlerı ve windowsu güncelle , bir virüs taraması yap arkada bellek kullanan kötü amaçlı uygulamalar vardır. Bunlar olmazsa başkasının yardım etmesini bekle :(

Rust'un önerilen RAM belleği 16GB, 8GB minimum isteği yani biraz düşük. Bende 5 dakika içerisinde oyun çöküyor. Sisteminin RAM'ini yükseltmen yeterli olur diye düşünüyorum çünkü oyuna ayrılan RAM belleği doldu diye kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rust'un önerilen ram belleği 16gb 8gb minimum isteği yani biraz düşük (benim kendi sistemimde de 8 gb ram var) bende 5 dakika içerisinde oyun çöküyo (biraz da sistemim eski ondan kaynaklanıyo bende) sisteminin ramini yükseltmen yeterli olur diye düşünüyorum çünkü oyuna ayrılan ram belleği doldu diye kapanıyo (başka oyunlarda böyle olmuyodur 8gb ram yeterli bi değer ama rust'um optimizasyonu 0 olduğu icin cok oynamak istiyorsan yükseltmen gerekebilir)
Benim 6GB RAM'im var gayette açıyor, çökme gibi durumlar olmuyor.

Eskiden, hatta ne eskideni, daha 2 gün öncesine kadar böyle bir sorun yokken şimdi neden çıksın ki arkadaşlar, az önce aynı hatayı gene aldım, bu sefer PC hepten gitti, siyah ekran geldi.

Bence %90 RAM den dolayı RAM i yükseltmenizi veya oyunu oynuyorken arka planda RAM e yüklenen uygulamaları kapatın. RAM i yükseltmeniz bir işe yaramıyor ise belki yeni gelen bir güncellemeden dolayı olabilir. Bu arada ben de Rust oynayacak kişiler arıyorum: Steam Community :: NO NAME|csgoloto.com.

Eğer sizden daha yüksek grafikler ile oynuyorsa daha fazla RAM tüketir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı