Rust solo başlangıç için öneriler

burak3911

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Rust'a yeni başladım ve solo basit bir servera girmek istiyorum. Öneriniz var mı resmi sunucular arasında?

Resmi sunucularda oynarsan inan çok zorlanırsın. 3x-5x gibi sunucularda oyunu oynayıp öğrenmen daha kolay ve iyi olur. Kendine bir ev tarzı belirlersin. Ben genellikle yeni başlayanlara 2 kare 1 üçgen evi öneriyorum. Ürün toplayacağın bir alanının yanına kurulursan kasılman daha kolay olur. Mesela süper market, benzin istasyonu gibi. Böyle yaz yaz bitmez. Çok detaylı bir oyun. Oynayarak öğrenirsin zamanla.

Modlu 3x-5x sunucularda şifreli kapı kilidi yapana kadar olan süreci iyice öğrenmen gerekiyor. O süreç ve kaynak miktarı tam olarak kafanda oluştuğunda ancak standart bir serverda hayatta kalabilirsin. Onun dışında youtube'da çok fazla yeni başlayan içeriği var.

Resmi sunucularda oynayabilirsin, ancak oyuncuların ve evlerin yoğun olduğu noktalardan uzak durmanı öneririm. En iyi taktik tren, küre ve santral gibi birşey vardı onların aşırı olmayacak şekilde yakınına kurulman olacaktır. İlk olarak sülfür kasıp diğer baselerden silah satın al ve onu araştırarak bpsini çıkart. Sonra rahat edersin silahla gezerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı