Steam Rust SSD'ye nasıl taşınır?

efe418

Decapat
Bende Rust oyunu HDD'ye yüklü bunu SSD'ye taşımak istiyorum. Oyunu tekrar indirmek yerine oyun dosyalarını HDD'den SSD'ye atsam oyun çalışır mı ve oyunda SSD'nin etkisini görür müyüm? Şimdiden teşekkürler.

Bende Rust oyunu HDD'ye yüklü bunu SSD'ye taşımak istiyorum. Oyunu tekrar indirmek yerine oyun dosyalarını HDD'den SSD'ye atsam oyun çalışır mı ve oyunda SSD'nin etkisini görür müyüm? Şimdiden teşekkürler.

Tam bilmiyorum ama oyun dosyalarını taşımak veya oyun dosyalarının bulup çalıştırılacağı dizini değiştirme işini oyunu sayfasındaki yükleme seçenekleri ile yapabilirsiniz. Daha önce benzer bir şey yapmıştım.

1738333957866.png

Evet taşıyabilirsin ve aşırı derecede fark olur arkadaşımda normal SSD var bende M.2 var ben ondan 10 saniye erken giriyorum SSD'de olması serverlara daha hızlı girmenizi sağlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı