Rust sunucusu için gereksinimler

birkanxd

Decapat
Katılım
1 Nisan 2020
Mesajlar
64
Merhabalar, yakın bir zaman da Rust sunucusu açmak istiyorum, fakat birazcık acemi olduğum için gereken sistem özelliklerini bilmiyorum. Aranızda böyle işlerle uğraşan arkadaşlar varsa öneri de bulunabilir mi? Teşekkürler.

Açmak istediğim sunucunun rahat 150 kişiyi kaldırmasını istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
150 Kişiyi kaldırabilecek sunucunun gigabit internet bağlantısına sahip olması gerekiyor. Sunucuya yüklenecek oyun dosyalarının lisans olayı ve sunucu ayarlamaları kısmından bahsetmiyorum bile. Bu işi anca oyun sunucusu kiralayan yerlerden sunucu kiralayarak yapabilirsin. Oyun yapımcıları her önüne gelene server dosyalarını ve konfigirasyonunu vermez. Bu işleri yapan belli başlı yerler vardır. Tabi genelleme yaparak konuşuyorum. Rust için server dosyası ve ayarlamalar için durum nedir bilmiyorum.

Şöyle bir link buldum. How to: Host your own Rust server — Rustafied
 
150 kişiyi kaldırabilecek sunucunun gigabit internet bağlantısına sahip olması gerekiyor. Sunucuya yüklenecek oyun dosyalarının lisans olayı ve sunucu ayarlamaları kısmından bahsetmiyorum bile. Bu işi anca oyun sunucusu kiralayan yerlerden sunucu kiralayarak yapabilirsin. Oyun yapımcıları her önüne gelene server dosyalarını ve konfigirasyonunu vermez. Bu işleri yapan belli başlı yerler vardır. Tabi genelleme yaparak konuşuyorum. Rust için server dosyası ve ayarlamalar için durum nedir bilmiyorum.

Şöyle bir link buldum. How to: Host your own Rust server — Rustafied

zaten Firma'dan almayı düşünüyorum fakat sunucu için hangi işlemciyi tercih etmeyelim onu merak ediyorum sadece.
 
Rust için bilmiyorum fakat, Knight online PVP serverları için VDS ya da DEDİCATED sunucuları aylık olarak kiraliyorlar. Oyuncu Kapasitesi ise, sunucu PC ozelliklerine göre 500 ila 3000 arası değişiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı