Rust sunucuya geç bağlanıyor

RiverLuci

Hectopat
Daha fazla  
Rust serverlara en az 40 dakika da bağlanıyorum. Bazen 1 saat sürüyor. Nedenini hiçbir yerde bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem özelliklerim.
Ekran kartı: MSI Armor RX 580 8 GB.
İşlemci: Ryzen 5 2600.
RAM: Corsair veagance 8 GB.
Depolama: 1 TB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rust HDD ve SSD'nin önemli olduğu bir oyun fakat 40 dakika ile 1 saat normal süreler değil. Sanırım sorun internetiniz ile ilgili, mümkünse internete kablolu şeklilde bağlanın ve hız sonuçlarınızı paylaşın.

Sonuçları paylaşır mısın?
40 Mb indirme 6 Upload Sabah ss olarakta paylaşabilirim.
Rust HDD ve SSD'nin önemli olduğu bir oyun fakat 40 dakika ile 1 saat normal süreler değil. Sanırım sorun internetiniz ile ilgili, mümkünse internete kablolu şeklilde bağlanın ve hız sonuçlarınızı paylaşın.

Kabloyla bağlı 40 MB indirme 6 upload sabah SS olarak da atabilirim isterseniz.

Kuzenimle neredeyse aynı sisteme sahibiz fakat ben SSD o da HDD kullanıyor. Ben Rust'a en fazla 3 dakika da bağlanırken onun bağlanması 15-20 dakikayı buluyordu. Yalnız sizin bahsettiğiniz değerler HDD kullanımında bile oldukça fazla gözüküyor. En son çare olarak temiz bir format atmayı deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı