Rust sunucuya geç giriyor

t4meria

Decapat
Daha fazla  
3050.
R5 5600.
8 GB RAM.
M.2 SSD.
Arkadaşımın da laptopunda 8 GB RAM ve M.2 SSD var ama bende acayip yavaş giriyor. Bir ekmek almaya veya yemek yapabiliyorum nasıl düzeltirim?

Ram kaynaklı olabilir çünkü 8GB sisteminize göre düşük kalmış, internet kaynaklı olabilir, depolamanız fazlasıyla dolu ise eğer geç yükleme yapabilir. Ayrı olarak Rust zaten sıkıntılı bir oyun, ama arkadaşınızdan geç girmenize sebep bunlar olabilir.

3050.
R5 5600.
8 GB RAM.
M.2 SSD.
Arkadaşımın da laptopunda 8 GB RAM ve M.2 SSD var ama bende acayip yavaş giriyor. Bir ekmek almaya veya yemek yapabiliyorum nasıl düzeltirim?

O oyun için 8 GB biraz düşük kalıyor. Ayrıyeten Rust'ın genel sorunu gibi bir şey bu ya ben de giriyorum bayağı sürüyor 5- 10 dk falan 16 GB var bende de

O oyun için 8 GB biraz düşük kalıyor. Ayrıyeten Rust'ın genel sorunu gibi bir şey bu ya ben de giriyorum bayağı sürüyor 5- 10 dk falan 16 GB var bende de

Sunucularda sıra oluyor belki ondandır

RAM kaynaklı olabilir çünkü 8 GB sisteminize göre düşük kalmış, internet kaynaklı olabilir, depolamanız fazlasıyla dolu ise eğer geç yükleme yapabilir. Ayrı olarak Rust zaten sıkıntılı bir oyun, ama arkadaşınızdan geç girmenize sebep bunlar olabilir.

Teşekkürler

Rust hem işlemci hem de RAM sömüren bir oyundur min 16 GB RAM olmasi şart kasmadan yüksek FPS'lerde Rust oynamak istersenişlemci olarak X3D ve 32 GB RAM'li bir bilgisayar toplamalisin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı