Rust 'VAC or game banned' Hatası

Typer31

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2018
Mesajlar
898
Çözümler
2
Arkadaşlar Rust'u yeni satın aldım CS:GO VAC Banlı hesabıma, Rust'a girdim ve ilk çıkan servere girmeyi denedim çok uzun sürdü ilk girişim çünkü. Neyse Sona geldi ve menüye attı ve Disconnected VAC or game banned < 100 diyor. Anladığım kadarıyla VAC banlı olan hesapların VAC banı 100 günden büyük olmalı benim VAC banım 20 gün. Tüm serverler mi böyle yoksa bazı serverlerde mi böyle yapıyor? Bu sorunu oluşturmayacak server önerir misiniz? Eğer olmazsa iade edip başka hesap açacağım.
 
Senin için hemen VAC banlı hesabımda Rust'a girmeyi deniyorum, yazarım birazdan.
Rust, Easy anti-cheat sistemini kullanıyor. Yani; VAC hatası almanız saçma gibi.
Oyuna giremedim çünkü lanet olası Easy anti-cheat, RGB programlarını çalıştırmaya izin vermiyor

410517
 
Hocam Rust kendimde oynuyorum hesabım 4 yıl öncesinden CS GO nedenli VAC'lı hiçbir problem olmadı.

Rust Easy Anti-Cheat yazılımı çok detaylı tarama yapar. Eğer başka oyun cheatleri örneğin Cheat Engine vs. izin vermez açmanıza.Dikkat ederek girin bakalım eğer yine aynı hatayı verirse ona göre çözüm yönlendireyim size. 3 Senedir oynuyorum Rust'ı çok buglı oldugundan sorunlar genelde herkezde aynı oluyor.
 
Bu arada; ilk girdiğin için o kadar uzun sürmüyor, her girişinde o kadar uzun sürecek, oyunun yükleme ekranları abartı şekilde uzun sürüyor, ilk defa girdiğin için değil yani :D
 
Tamamen sunucu kaynaklı. Bazıları 100 gün sınırı koyarken diğerleri 1 sene koyuyor. Hiç umrunda olmayan sunucular da var.

Rust'da birçok sunucu yasaklaması olan kişileri sunucudan atıyor. İade edip başka hesapta satın alın.
hocam bende 2 defa satın aldım pc yeni aldım yükledim vac yasaklaması game banned dedi giremedim hiç çözüm bulamadım bu oyunu oynamak için pc aldım oynayamıyom
 

Yeni konular

Geri
Yukarı