Rust ve PUBG için Sistem Tavsiyesi

PUBG için sistem toplamayın pişman olursunuz. Çünkü PUBG hala tam optimize bir oyun değil. Sisteme 10.000₺ verip 144hz monitörde 80-90 FPS görmek gerçekten acı vereblilir.

İsterseniz Yotube'da ki Vega 64 ve 2700X videolara bakabilirsiniz 126 ile 130 arasında gidip geliyor PUBG'de.
Ayrıca İntel almanoz hem bütçeyi artırır hem de 2700X'deki performansı alamazsınız. İntelcilere sesleniyorum İntel ve AMD benchmark testlerinde GPU ve CPU kullanınımına bir bakın.

Son düzenleme:
Ryzen öneriyorsunuz hem oyun hem yayın için ? Peki r7 2700x için ne tür bir ekran karti önerirsiniz ?

@IRCTurk Benim AMD önermemin sebebi ise AMD ve İntel benchmark testlerinde GPU ve CPU kullanımın'dan anlayacağınız gibi AMD Ryzen 2700X daha üstün yani ileride çıkacak RTX serileri veya başka serileri taşır.

Ultra ayarlarda demiştim. Bir kaç ayarı çekince 130 ları görmek mümkün.

Bence Vega seçmelisin. Freesync bir monitör ile güzel ikili olur.

Bu arada sistemin aciliyeti varmı? Bir hafta beklersen ZEN 2 çekirdekli Ryzenlar duyrulacak. Şuanki Ryzenlara %20 civarı fark atacak diyorlar aynı çekirdek sayısında.

Bu arada sistemin aciliyeti varmı? Bir hafta beklersen ZEN 2 çekirdekli Ryzenlar duyrulacak. Şuanki Ryzenlara %20 civarı fark atacak diyorlar aynı çekirdek sayısında.
Dediğinizi bekliyorum acaba yeni seri amd ekran kartları çıkacak mı

Evet hem yeni nesil işlemciler hemde Vega 3000 serisi ve eğer söylenenler doğru ise ekran kartına neredeyse yarı fiyat ödeyip sadece 1080 1080 ti gibi bir kart alabilirsiniz.

Dediğinizi bekliyorum acaba yeni seri amd ekran kartları çıkacak mı?
Duyrulsa bile onları 2. çeyrekte çıkacak diyorlar. Zirve kartının Vega 64 +%15-20 civarı performans verecek diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…