Rust ve PUBG için Sistem Tavsiyesi

PUBG için sistem toplamayın pişman olursunuz. Çünkü PUBG hala tam optimize bir oyun değil. Sisteme 10.000₺ verip 144hz monitörde 80-90 FPS görmek gerçekten acı vereblilir.

AMD/NVDİA sistem toplanan lazım, hem yayın hem oyun için. AMD kanadında pubg'de ultra ayarlarda 120fps verecek kart yok. Vega 64 ortalama 100 FPS veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. GTX 1080 de öyle. GTX 1080ti veya RTX 2080 lazım.
NOT: Dediğim FPS değerleri ultra ayarlarda.
İsterseniz Yotube'da ki Vega 64 ve 2700X videolara bakabilirsiniz 126 ile 130 arasında gidip geliyor PUBG'de.
Ayrıca İntel almanoz hem bütçeyi artırır hem de 2700X'deki performansı alamazsınız. İntelcilere sesleniyorum İntel ve AMD benchmark testlerinde GPU ve CPU kullanınımına bir bakın.

Son düzenleme:
İsterseniz Yotube'da ki Vega 64 ve 2700X videolara bakabilirsiniz 126 ile 130 arasında gidip geliyor PUBG'de.
Ayrıca İntel almanoz hem bütçeyi artırır hem de 2700X'deki performansı alamazsınız. İntelcilere sesleniyorum İntel ve AMF benchmark testlerinde GPU ve CPU kullanınımına bir bakın.
Ryzen öneriyorsunuz hem oyun hem yayın için ? Peki r7 2700x için ne tür bir ekran karti önerirsiniz ?

Ayrıca İntel almanoz hem bütçeyi artırır hem de 2700X'deki performansı alamazsınız. İntelcilere sesleniyorum İntel ve AMD benchmark testlerinde GPU ve CPU kullanınımına bir bakın.
Ultra ayarlarda demiştim. Bir kaç ayarı çekince 130 ları görmek mümkün.

Bu arada sistemin aciliyeti varmı? Bir hafta beklersen ZEN 2 çekirdekli Ryzenlar duyrulacak. Şuanki Ryzenlara %20 civarı fark atacak diyorlar aynı çekirdek sayısında.

Evet hem yeni nesil işlemciler hemde Vega 3000 serisi ve eğer söylenenler doğru ise ekran kartına neredeyse yarı fiyat ödeyip sadece 1080 1080 ti gibi bir kart alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı