cantr0 Decapat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 Rust oynarken arkada Chrome açtım birdenbire bir hata ile karşılaştım, hem Chrome hem Rust kapandı. Hatanın sebebi nedir? Dosya Ekleri Adsız.png 3,1 KB · Görüntüleme: 99
Rust oynarken arkada Chrome açtım birdenbire bir hata ile karşılaştım, hem Chrome hem Rust kapandı. Hatanın sebebi nedir?
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #2 Yetersiz belleğin olduğu için bu hatayı alıyor olabilirsin. Pagefile dosyasının boyutunu arttırmayı deneyebilir misin? Belki problemin çözülebilir. Artı 0 Eksi
Yetersiz belleğin olduğu için bu hatayı alıyor olabilirsin. Pagefile dosyasının boyutunu arttırmayı deneyebilir misin? Belki problemin çözülebilir.
KS KS cantr0 Decapat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #3 deadfellow dedi: Yetersiz belleğin olduğu için bu hatayı alıyor olabilirsin. Pagefile dosyasının boyutunu arttırmayı deneyebilir misin? Belki problemin çözülebilir. Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM'im var nasıl yetmeyebilir ki. Artı 0 Eksi
deadfellow dedi: Yetersiz belleğin olduğu için bu hatayı alıyor olabilirsin. Pagefile dosyasının boyutunu arttırmayı deneyebilir misin? Belki problemin çözülebilir. Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM'im var nasıl yetmeyebilir ki.
BloodQuinn Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 186 Çözümler 1 Yer Deutschland, Berlin 29 Aralık 2023 #4 Çözümünü buldunuz mu acaba? Artı 0 Eksi