Rust Yüksek FPS'de Kasma Sorunu

CpLScarlet

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler yeni sistemde rust oynarken çoğu şey yükek ayarda 85-90 fps arası alıyorum ama oyun akıcı gelmiyor nedense sizce sebebi nedir ? Bu sorunu yaşayan çok fazla kişi var ama yabancı tabi adam gibi kaynak bulamadım yardım ederseniz sevinirim.

Sistemim şöyle;
CPU:i5 6600K
GPU:MSI GTX 960 2G
RAM:Kingston Hyperx Furry 8GB 2666MHZ
MotherBoard:Asus Z170 PRO Gaming DDR4
PowerSupply: Cooler Master G750M
CPU FAN: Cooler Hyper 212 Evo
SSD:Kingston hyperx furry 240gb
Case Cooler Master Master Case 5
Nvidia shadowplay

İyi günler yeni sistemde rust oynarken çoğu şey yükek ayarda 85-90 fps arası alıyorum ama oyun akıcı gelmiyor nedense sizce sebebi nedir ? Bu sorunu yaşayan çok fazla kişi var ama yabancı tabi adam gibi kaynak bulamadım yardım ederseniz sevinirim.

Sistemim şöyle;
CPU:i5 6600K
GPU:MSI GTX 960 2G
RAM:Kingston Hyperx Furry 8GB 2666MHZ
MotherBoard:Asus Z170 PRO Gaming DDR4
PowerSupply: Cooler Master G750M
CPU FAN: Cooler Hyper 212 Evo
SSD:Kingston hyperx furry 240gb
Case Cooler Master Master Case 5
Nvidia shadowplay
Bu konuda pek bir bilgim yok ama fikir yürütmek açısından yazıyorum, benim internetimde hızlı değişimler olunca pingim sabit gözüküyordu, sizinkinde de buna benzer bir şey olabilir mi?

Nerde acaba google baktım hep yabancı kaynak yardım edermisiniz?
kanka bu banada oluyo hemde çoğu oyunda.Mesela yüksek grafikli bir oyunda 90 fps alıyorum gayet iyi diyelim,adamda 90 fps alıyor ve baya akıcı gözüküyor ama bende kasıyor hissiyatı ağır basıyor ve zevk alamıyorum.Çözümünü buldun mu acaba ?

Kanka bu bana da oluyor hem de çoğu oyunda. Mesela yüksek grafikli bir oyunda 90 FPS alıyorum gayet iyi diyelim, adamda 90 FPS alıyor ve bayağı akıcı gözüküyor ama bende kasıyor hissiyatı ağır basıyor ve zevk alamıyorum. Çözümünü buldun mu acaba?

Çözebildinmi aynısı bende var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı