4 kişi Rust'a başlayacağız. 3'ümüz oyunu hiç bilmiyor 1'imizin 30 saati var. Serverlarda 2X 3X gibi haritalar varmış galiba. Bizim oyuna girmeden önce server seçimi ya da varsa bunun gibi şeyler bize önerileriniz nedir?
Peki direkt "şu sunucuda oynayın" dediğiniz bir sunucu var mıdır?Resmi sunucularda fazla gelişemezsiniz sizi hemen ezerler onun yerine 2X 3X gibi sunuculara girip kendinizi geliştirmenizi öneririm. Bol bol loot kasın ama En az bir lolcü kadar evinize sahip çıkmalısınız büyük serverlarda sabah evinizi bulamayabilirsiniz.
Maalesef şu anki sunucular hakkında bilgim yok ben eski oyuncusuydum. 2021 22 gibi.Peki direkt "şu sunucuda oynayın" dediğiniz bir sunucu var mıdır?
4 kişi Rust'a başlayacağız. 3'ümüz oyunu hiç bilmiyor 1'imizin 30 saati var. Serverlarda 2X 3X gibi haritalar varmış galiba. Bizim oyuna girmeden önce server seçimi ya da varsa bunun gibi şeyler bize önerileriniz nedir?
Öncelikle bir 3X veya 2X sunucu bulun ve oyuna giriş yapın. Ardından internette Rust üzerine içerik üreten YouTuber'ları izleyin. Onları izleyerek ve taklit ederek oynamaya başlayabilirsiniz. Bu şekilde oyunun temel mantığını daha kolay kavrarsınız. Zamanla artık dışarıdan yardım almadan, otomatik olarak ne yapmanız gerektiğini öğrenmiş olacaksınız.
Ancak unutmayın: Rust bir sabır oyunudur.
Yani biri gelip sabaha karşı seni RAID'ler, evi yerle bir eder, sonra da Loot'larını alıp gider. Sen de ekran başında kalırsın. Eğer o an monitöre kafa atmazsan, bravo! Bu oyun tam sana göre!
Ama yok, “ben sinirliyim, bir şey olunca klavyeyi yumruklarım” diyorsan… uzak dur. Çünkü Rust oynayan adamın psikolojiside sağlam olmalıdır.
Vallahi bencede ama seven vazgeçemiyorYa bir şey diyeyim mi hiç başlamasınlar![]()
Resmi sunucu çok zor gelebilir ve lootları kaybederse oyundan direk soğur 2x falan rahat en azından çok koymaz kaybetse bile.Resmi sunucuya baslayin arkadaslari dinlemeyin. O 2x ve 3x sunucularda 2 saatte herkes fulleniyor ortada kaliyorsunuz. Resmiler en temizi ve en güzeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.