Rust'dan gereksiz ban yeyip duruyorum

Can Erkin

Hectopat
Bir ara Rust'dan ban yedim sonra yeni hesap açdım ondan gereksiz ban yedim sonra yeni bir hesap daha açdım ondan da gereksiz ban yedim en son dün hesap açdım 12 dk oynadım ve ban yedim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

bu
hayır yani eac de yazdım
dönmüyorlar

Dosya Ekleri

• s.PNG
    s.PNG
    37,3 KB · Görüntüleme: 55
Bir ara Rust'dan ban yedim sonra yeni hesap açdım ondan gereksiz ban yedim sonra yeni bir hesap daha açdım ondan da gereksiz ban yedim en son dün hesap açdım 12 dk oynadım ve ban yedim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
4 kez hesap açıyorsunuz ve 4 sefer ban yiyorsunuz. Ya akıllanamadınız hile kullanmaya devam ediyorsunuz ya da oyun cidden arızalı ve size kafayı takmış durumda. Hangisine inanalım? Size mi yoksa oyunun kullandığı anti-cheat programına mı?

4 kez hesap açıyorsunuz ve 4 sefer ban yiyorsunuz. Ya akıllanamadınız hile kullanmaya devam ediyorsunuz ya da oyun cidden arızalı ve size kafayı takmış durumda. Hangisine inanalım? Size mi yoksa oyunun kullandığı anti-cheat programına mı?
1 kere kullandım onda da ban yedim sonra hileyi kullanmadım bilmeden konuşma

Hemen insan taşlamaya gerek yok. Oyunun çok fazla ve ciddi hataları var ki ben halen kavrayamıyorum nedenlerini. Zamanında lag(veya internet bağlantımın güvenirsizliği) yüzünden ben de haksız ben yemiştim ama sonrasında şikayetime geri dönüş yapıp kaldırdılar ve şuan hiçbir sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı