Bir ara Rust'dan ban yedim sonra yeni hesap açdım ondan gereksiz ban yedim sonra yeni bir hesap daha açdım ondan da gereksiz ban yedim en son dün hesap açdım 12 dk oynadım ve ban yedim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
VAC yememişsin yani eğer bir hata var ise geliştiricilere e-posta ile ulaşmayı dene eğer söylediğin gibi bir şeyin yoksa ve temizsen en yakın zamanda ban geri çekilir. EAC yerine Facepunch ile konuşman lazım
Bir ara Rust'dan ban yedim sonra yeni hesap açdım ondan gereksiz ban yedim sonra yeni bir hesap daha açdım ondan da gereksiz ban yedim en son dün hesap açdım 12 dk oynadım ve ban yedim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
4 kez hesap açıyorsunuz ve 4 sefer ban yiyorsunuz. Ya akıllanamadınız hile kullanmaya devam ediyorsunuz ya da oyun cidden arızalı ve size kafayı takmış durumda. Hangisine inanalım? Size mi yoksa oyunun kullandığı anti-cheat programına mı?
4 kez hesap açıyorsunuz ve 4 sefer ban yiyorsunuz. Ya akıllanamadınız hile kullanmaya devam ediyorsunuz ya da oyun cidden arızalı ve size kafayı takmış durumda. Hangisine inanalım? Size mi yoksa oyunun kullandığı anti-cheat programına mı?
Hemen insan taşlamaya gerek yok. Oyunun çok fazla ve ciddi hataları var ki ben halen kavrayamıyorum nedenlerini. Zamanında lag(veya internet bağlantımın güvenirsizliği) yüzünden ben de haksız ben yemiştim ama sonrasında şikayetime geri dönüş yapıp kaldırdılar ve şuan hiçbir sıkıntı yok.