Çözüldü Rust'ta arkadaş ekleme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
14
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımla yeni Rust'a başladık ve çok az süredir oynuyoruz. Yavaş yavaş öğreniyoruz. Bu sürede videolardan ve forumlardan da destek alıyoruz fakat bazı videolarda oynarken sol altta takım arkadaşlarını gösteriyor oyun yeşil yuvarlak şeklinde. Biz ise oyunda birbirimizi iki yabancı gibi takip ediyoruz. Bunu nasıl yapıyorlar? Oyunda arkadaşımı haritada görebiliyorum mu? Ayrıca o sol aşağıdaki yeşil göstergeyi nasıl yapıyorlar? Tam anlatamadıysam diye ekran görüntüsü de bırakıyorum.

Çözüm
Envanteri aç sonra sol altta takım oluştur veya arkadaş ekle yazacak ona bas. Sonra arkadaşının üstüne E tuşuna bas.
3500 saatim var ama 2 senedir oynamıyorum umarım doğru hatırlıyorumdur.

Takım ekledikten sonra arkadaşını haritada, ekranda ve sol altta göreceksin.

Modlu sunucularda klan oluşturma olayı var. Arkadaşına hasar falan veremiyorsun ve tekli kapı kilitlerini hepiniz kullanabiliyorsunuz. Modlu oynarsanız Chat'e şunu yazın.
/clan create klan ismi (klan oluşturmak)
/clan invite arkadaşının ismi (arkadaşını klana almak)
Bende yeni başladım sayılır birlikte oynamak ister miydiniz?
Şu anlık max 2 kişilik serverda oynuyoruz. O yüzden bundan sonra isterseniz gelebilirsiniz ona göre 3 kişilik server seçebiliriz.
Ekleyin isterseniz, haberleşiriz yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…