Rust'ta gölgeler bozuk gözüküyor

athena_35

Centipat
Merhaba, Rust adlı oyunda gölgeler bozuk gözüküyor. Bıraktığım fotoğraftaki siyah nokta nokta gölgeler her saniye gidip geliyor ve çok kötü gözüküyor. Sizce bu neden kaynaklı olabilir?

1766098342384.png

Ayarları fulleyip aynı sorun olup olmadığını kontrol edin olmuyorsa muhtemelen ayarlardan kaynaklıdır CS 2 de de benzerimsi sorunlar yaşamıştım çözümü ayarları kurcalayarak buldum bu arada Rust'a yeni mi başladınız yoksa daha önceden de oynuyor muydunuz almayı düşünüyorum ama tek başıma ne kadar sarar veya oynayabilirim bilmiyorum.

Ayarları fulleyip aynı sorun olup olmadığını kontrol edin olmuyorsa muhtemelen ayarlardan kaynaklıdır CS 2 de de benzerimsi sorunlar yaşamıştım çözümü ayarları kurcalayarak buldum bu arada Rust'a yeni mi başladınız yoksa daha önceden de oynuyor muydunuz almayı düşünüyorum ama tek başıma ne kadar sarar veya oynayabilirim bilmiyorum.

Denerim hocam oyuna girdiğim zaman teşekkür ederim. Yaklaşık 300 400 saatim var. Geçen aylarda güncelleme getirdiler ve solo oynamayı neredeyse bitirdiler. Yine eğlenebilirsiniz ama Duo oynadığınız zaman kadar eğlenmek oldukça zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı