Rust'ta GTX 1050'li sistem drop yapıyor

İşletim sistemi
Windows 10

AlperAdam

Centipat
Daha fazla  
RAM
16(2x8)
Ekran kartı
GTX 1050
İşlemci
i7 8th Gen 2.20ghz
Önceden hiç drop yemeyen bilgisayar bir ayar yaptım ve Rust'ta drop yemeye başladım yürüdükçe sesler birbirine karışıyor donuyor falan. Ayarları değiştirmeden önce hiç kasma yoktu (C diskinde yer alıyor oyun). Ancak ayarlarımı en düşükten mediuma çektim ve oyun kapandı o sırada, sonra girdiğim her serverda kasmalar gerçekleşmeye başladı. Ben de ayarları düşürdüm eski haline getirdim. Ama yine kasmaya devam etti nedenini bilmiyorum önceki ayarlara getirdim yine kasıyor arkada çalışan uygulama da yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rust oyununda grafik düşürerek FPS'in yükselmez deneye deneye bulman lazım ya da bu videoyu izleyebilirsin Rust TR'nin en iyi oyuncularından biri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rust oyununda grafik düşürerek FPS'in yükselmez deneye deneye bulman lazım ya da bu videoyu izleyebilirsin Rust TR'nin en iyi oyuncularından biri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GPU kullanımı çok fazlaymış. lobide %97-98 falan kullanıyor düşürmek için ne yapabilirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı