Rust'ta RAM kullanımı 8'den 12'ye yükseldi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 5-6 ay önce hiç sorun yokken o zamanlar gelen güncellemeler oyunumu bozdu gibi. Eskiden RAM kullanımlarım 7 8'i geçmiyordu o güncellemelerden beri 11 12 GB kullanmaya başladı. Bu yüzdende hem bilgisayarım kasıyor hem oyunda deli gibi drop yiyorum. Acaba RAM'i 32 yaparsam fixlenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performansa ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama şöyle bir şey deneyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Artı -1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam denemiştim de pek bir faydası olmamıştı.

Sanal bellek oyunun çökmesini engeller zaten arkada mutlaka açık olur bu. HDD'nin kendine hayrı yok RAM görevini nasıl görsün.

Hocam denemiştim de pek bir faydası olmamıştı.
Anladım, sistem özelliklerin nedir acaba?

Sanal bellek oyunun çökmesini engeller zaten arkada mutlaka açık olur bu. HDD'nin kendine hayrı yok RAM görevini nasıl görsün.
Ram zaten yüksek hızlarda çalışan bir donanım, yerini doldurabilecek bir şey var mıdır bilmiyorum. Yalnızca bir oyun için masraf yapmaması için önerdim, orda da yazdım ne kadar etkili olur bilemiyorum diye.

RAM zaten yüksek hızlarda çalışan bir donanım, yerini doldurabilecek bir şey var mıdır bilmiyorum. Yalnızca bir oyun için masraf yapmaması için önerdim, orda da yazdım ne kadar etkili olur bilemiyorum diye.
RAM'in yerini doldurabilecek bir donanım yok en hızlı SSD bile RAM hızına yetişemez günümüzde. RAM'den hızlı GDDR var onu da RAM niyetine kullanamıyorsun zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı