whynotwp Femtopat Katılım 27 Ekim 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:51 #1 Merhaba hayatımda hiç Rust oynamadım. İndirime girdiğinde mağaza sayfasına girdim ve aşağıda Türkçe seslendirme bulundurduğu yazıyor. Doğru mu, doğruysa nasıl? Dosya Ekleri ryst.png 36,6 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba hayatımda hiç Rust oynamadım. İndirime girdiğinde mağaza sayfasına girdim ve aşağıda Türkçe seslendirme bulundurduğu yazıyor. Doğru mu, doğruysa nasıl?
ilkaydmr Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.051 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:00 #2 Seslendirme yok. Oyunda konuşan bir şey de yok zaten. Türkçe dil desteği var. Artı 0 Eksi
Maki Winchester Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.672 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:01 #3 Oyunda voice line a dair hiçbir şey yok bir tek NPC'ler metin şeklinde konuşuyor o kadar onda da dedigim gibi herhangi bir ses yok düz metin. Artı 0 Eksi
Oyunda voice line a dair hiçbir şey yok bir tek NPC'ler metin şeklinde konuşuyor o kadar onda da dedigim gibi herhangi bir ses yok düz metin.
KS KS whynotwp Femtopat Katılım 27 Ekim 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:11 #4 neden seslendirme tikli o zaman Artı 0 Eksi