Rust'tan keyif alamadım

202094

Kilopat
Katılım
16 Şubat 2018
Mesajlar
568
Dostlar iyi sosyaller. Öncelikle linç yemeden önce şunu söylemek istiyorum. Bu benim kişisel düşüncem ve tecrübem. Rust bana çok sıradan bir oyun gibi geldi. Yapabileceğin şeyler çok sınırlı. Belki de ilk defa oynadığım ve solo takıldığım içindir. Bir de fiyatı buna rağmen acayip tuzlu. Açıkçası 308 TL değerinde olduğunu düşünmüyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Keyif almam için neler önerirsiniz?
 
Tekseniz arkadaş bulup onla oynamanızı veya solo sunucularda takılıp gelişip ilk raidinizi atmanızı gerçekten güzel bir duygu özelliklede sağlam loot çıkarsa evden.

Ek olarak başlarda fazla dolu olan sunuculara girmeyinki gelişebilip oyunu anlamanızı.
 
Ben eğlencesine solo girdim beni sardı 10 saat filan oynadım ileride agalarla uzun süre oynarız ama 300 değil 200 edebilir ben indirimde aldım merak esen alsın.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı