Keyif verecek oyun önerisi

alafranga

Hectopat
Merhaba,

Last of Us, RDR2, GoW gibi başyapıtlar ya da Spiderman, Detroit Become Human gibi üst düzey PS exclusive oyunlar olmadığı sürece hiçbir oyundan keyif alamıyorum.
En son Hogwarts Legacy denedim 1 saat dayanamadım iade ettim. Banishers denedim 2-3 saat dayanabildim. Beni bu durumundan çıkaracak bir oyun arıyorum.
Bahsettiğim oyunların kalitesinde olmaları çok mümkün olmasa da hikayesi akıp gidecek ve oynanışı gerçekten keyif verecek oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.

PARKUR/ZOMBİ : Dying light 1ve2
SOULS/GÖRSEL ŞELEN : Elden Ring
KORKU/BULMACA : RE 4, 7 ve 8
ORTAÇAĞ/STRATEJİ : Bannerlord
ARABA/AÇIK DÜNYA : FH5
HİKAYE/GRAFİK : COD MW 2 ve 3

Merhaba,

Last of Us, RDR2, GoW gibi başyapıtlar ya da Spiderman, Detroit Become Human gibi üst düzey PS exclusive oyunlar olmadığı sürece hiçbir oyundan keyif alamıyorum.
En son Hogwarts Legacy denedim 1 saat dayanamadım iade ettim. Banishers denedim 2-3 saat dayanabildim. Beni bu durumundan çıkaracak bir oyun arıyorum.
Bahsettiğim oyunların kalitesinde olmaları çok mümkün olmasa da hikayesi akıp gidecek ve oynanışı gerçekten keyif verecek oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.
Öyleyse beyond two souls dan kesinlikle zevk alırsınız. klasik bir Quantic Dream oyunu.

Mafia: Definitive Edition ve Mafia II: Definitive Edition'a bir şans verin derim. Mafia 2'nin Classic sürümünü oynarsınız da diğerinin kesinlikle Definitive Edition sürümünü oynayın. Fazlasıyla zevk alırsınız. Film tadında hikayesi var. :)

Heavy Rain olabilir. Yıllar önce oynamıştım ama hatırladığıma göre baya iyiydi. Ayrıca GoW sevdiyseniz A Plague Tale: Requiem'a da bakmanızı öneririm. En son Game Pass'te vardı diye hatırlıyorum. Grafiklere önem vermiyorsanız Undertale de iyidir. Hades'i çok seven bir arkadaşım vardı, ona da bakabilirsiniz. Eğer sakin bir oyun arıyorsanız Stardew Valley, Farming Simulator zamanınızı resmen öldüren oyunlardan. Bannerlord, Tomb Raider, COD, Witcher da bana göre en güzel oyunlar arasındadır.

Merhaba,

Last of Us, RDR2, GoW gibi başyapıtlar ya da Spider-Man, Detroit Become Human gibi üst düzey PS exclusive oyunlar olmadığı sürece hiçbir oyundan keyif alamıyorum.

Sizi çok kasmayan hikayesiz bağımsız basit oyunları sever misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı