Rusya Battle.net'den Call of Duty Modern Warfare Almak

182198

Kilopat
Katılım
24 Ağustos 2017
Mesajlar
177
Selamlar arkadaşlar, Rusya Battle.net üzerinden Call of Duty Modern Warfare almak istiyorum ancak birkaç sorum var:
1-Ininal ile alışveriş yapabilir miyim?
2-Hesap oluşturma, alışveriş gibi kısımlarda VPN açık olmalıymış, peki indirirken VPN açık kalmalı mı?
3-Yanlış anlamadıysam Battle.net'de hesap bölgesi ve ödeme yapılan bölge farkı varmış, ikisini de Rusya mı yapmak gerek?
 
Dostum ben aldım TR numarasıyla için rahat olsun. İki gün önce de Black Ops Cold War'u da aldım 200₺'ye (belarus mağazasında indirim vardı) sorunsuz oynuyorum...

Nasıl aldın bende de telefon numarası istiyor ama Rusya olduğu için Türk telefon numarası istemiyor?
 
Nasıl aldın bende de telefon numarası istiyor ama Rusya olduğu için Türk telefon numarası istemiyor?
Dostum biraz geç oldu ama. Tam hatırlamıyorum fakat bir şekilde kendi cep numaramı girmeyi başarabilmiştim. Sanırım Authenticator ile oluyordu. Yani telefon numarası doğrulaması yerine Authenticator uygulaması seçeneğini seçmelisin. Telefonuna kurup kolayca halledebiliyorsun. Ama Cold War şu an almanı önermem çünkü random ban atıyor Activision. Ban sistemleri çökmüş durumda ve binlerce kişi muzdarip.
 
Dostum biraz geç oldu ama. Tam hatırlamıyorum fakat bir şekilde kendi cep numaramı girmeyi başarabilmiştim. Sanırım authenticator ile oluyordu. Yani telefon numarası doğrulaması yerine authenticator uygulaması seçeneğini seçmelisin. Telefonuna kurup kolayca halledebiliyorsun. Ama Cold War şu an almanı önermem çünkü random ban atıyor activision. Ban sistemleri çökmüş durumda ve binlerce kişi muzdarip.

Hmm anladım ben aldım telefon numarası istedi bende gittim siteler üzerinden 26 kuruşa telefon numarası aldım oyle hallettim bende mw 2019 şimdilik yeterli bir sonraki oyun çıkmadan 1 ay once alırım artık sağ ol.
 
Kardeşim ödeme kısmını nasıl yaptın hesabı açtım ama ne banka kartı kabul ediyor nede ininal kartı kabul ediyor satın alma kısmına geldiğinde hata veriyor.
 
Ben oyunu zamanında Rusya üzerinden almıştım ama oyunu şu anda kutuphanede göremiyorum Warzone üzerinden indirme yaptığımda Single modu indirmeme izin vermiyor Rusya'dan aldık diye erişmemi kapatıldı acaba fikri olan var mı?
 

Dosya Ekleri

  • cam.png
    cam.png
    316,3 KB · Görüntüleme: 33

Geri
Yukarı