J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #1.271 Ukranya'ya askeri yardım yapan ülke var mı?
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 25 Şubat 2022 #1.272 Jon1Snow dedi: Ukranya'ya askeri yardım yapan ülke var mı? Genişletmek için tıkla... İngiltere, Avrupa'da Ukrayna'ya savunma silahlarını gönderen ilk ülke oldu Asker bulamadım ama en yakını bu
Jon1Snow dedi: Ukranya'ya askeri yardım yapan ülke var mı? Genişletmek için tıkla... İngiltere, Avrupa'da Ukrayna'ya savunma silahlarını gönderen ilk ülke oldu Asker bulamadım ama en yakını bu
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 25 Şubat 2022 #1.273 Jon1Snow dedi: Ukranya'ya askeri yardım yapan ülke var mı? Genişletmek için tıkla... İngiltere.
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 25 Şubat 2022 #1.274 Jon1Snow dedi: Ukranya'ya askeri yardım yapan ülke var mı? Genişletmek için tıkla... Nato, askeri yardım planımızda yok dedi
Jon1Snow dedi: Ukranya'ya askeri yardım yapan ülke var mı? Genişletmek için tıkla... Nato, askeri yardım planımızda yok dedi
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 25 Şubat 2022 #1.275 Jon1Snow dedi: Ukranya'ya askeri yardım yapan ülke var mı? Genişletmek için tıkla... Silah ve mühimmat olarak evet ama asker olarak hayır. Direkt olarak bir askeri yardım yapılması ortamı gerer ve savaşı büyütür.
Jon1Snow dedi: Ukranya'ya askeri yardım yapan ülke var mı? Genişletmek için tıkla... Silah ve mühimmat olarak evet ama asker olarak hayır. Direkt olarak bir askeri yardım yapılması ortamı gerer ve savaşı büyütür.
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.284 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 25 Şubat 2022 #1.276 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 25 Şubat 2022 #1.277 detista dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok üzücü ve korkunç görüntüler hocam ya. Umarım en kısa zamanda uzlaşmaya varılır. Rus ordusuna ait zırhlı araçlar, Okhtyrka çevresinde Ukrayna Ordusu tarafından imha edildi. İçerisinde de çok sayıda asker olduğu belirtilmiş. Son düzenleme: 25 Şubat 2022
detista dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok üzücü ve korkunç görüntüler hocam ya. Umarım en kısa zamanda uzlaşmaya varılır. Rus ordusuna ait zırhlı araçlar, Okhtyrka çevresinde Ukrayna Ordusu tarafından imha edildi. İçerisinde de çok sayıda asker olduğu belirtilmiş.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 25 Şubat 2022 #1.278 İngiliz Dışişleri: “Rus ekonomisi yok olana kadar durmayacağız.” Ukrayna'nın Herson bölgesinde kimliği belirsiz savaş uçakları uçuyor.
İngiliz Dışişleri: “Rus ekonomisi yok olana kadar durmayacağız.” Ukrayna'nın Herson bölgesinde kimliği belirsiz savaş uçakları uçuyor.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 25 Şubat 2022 #1.279 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 25 Şubat 2022 #1.280 Jon1Snow dedi: Ukranya'ya askeri yardım yapan ülke var mı? Genişletmek için tıkla... Reddit'te şöyle bir şey buldum ama 1 ay önce paylaşılmış.
Jon1Snow dedi: Ukranya'ya askeri yardım yapan ülke var mı? Genişletmek için tıkla... Reddit'te şöyle bir şey buldum ama 1 ay önce paylaşılmış.