Benim şöyle bir sorum var. Atıyorum Türkiye Rusya'ya karşı sert bir tavır falan sergilese asker falan gönderse Ukrayna'ya, Azerbaycan ile olan ilişkiler bozulur mu?
Olması gereken şey. Ukrayna'ya şu anda yardımcı olmaya çalışmak, Rusların ekmeğine tereyağı sürmekten başka bir şey değil. Çekimser kalıp iki tarafa da karışmamak lazım. En fazla birkaç haftaya savaş biter, Rusya alacaklarını alır.
Benim şöyle bir sorum var. Atıyorum Türkiye Rusya'ya karşı sert bir tavır falan sergilese asker falan gönderse Ukrayna'ya, Azerbaycan ile olan ilişkiler bozulur mu?
Bozulur. Azerbaycan hükümeti Rusya'yı destekliyor. Devletler dost olmazlar, çıkar ilişkileri vardır. Milletler dost olabilirler, bunu çok karıştırıyorsunuz.
Bozulur. Azerbaycan hükümeti Rusya'yı destekliyor. Devletler dost olmazlar, çıkar ilişkileri vardır. Milletler dost olabilirler, bunu çok karıştırıyorsunuz.
Fransa, Rusya sınırına asker yerleştirmek istiyor. Ukrayna da buna izin veriyor. Sonra Rusya, sınırları korumak için haklı olarak Ukrayna'ya saldırıyor.