4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 26 Şubat 2022 #1.791 Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 1316653 Sonu da aynı olacak gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğrafta anlatılmaya çalışan şey nedir? Pek anlayamadım.
Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 1316653 Sonu da aynı olacak gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğrafta anlatılmaya çalışan şey nedir? Pek anlayamadım.
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 26 Şubat 2022 #1.792 438943 dedi: Bu fotoğrafta anlatılmaya çalışan şey nedir? Pek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Putin'in 2. Hitler olmaya çalışması.
438943 dedi: Bu fotoğrafta anlatılmaya çalışan şey nedir? Pek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Putin'in 2. Hitler olmaya çalışması.
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 26 Şubat 2022 #1.793 378344 dedi: Putin 2.hitler olmaya çalışması. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1.794 438943 dedi: Bu fotoğrafta anlatılmaya çalışan şey nedir? Pek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Putin'in Hitler'in yolunu takip ettiği anlatılmaya çalışıyor.
438943 dedi: Bu fotoğrafta anlatılmaya çalışan şey nedir? Pek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Putin'in Hitler'in yolunu takip ettiği anlatılmaya çalışıyor.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 26 Şubat 2022 #1.795 Semihfuat32 dedi: Boğazlar Rus savaş gemilerine kapanmıştır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tarafsızlığımızı bozduk. Bizim için çok büyük bir tehlike. Doğalgazdan tutun savaşa kadar. Yapılmaması gerekirdi.
Semihfuat32 dedi: Boğazlar Rus savaş gemilerine kapanmıştır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tarafsızlığımızı bozduk. Bizim için çok büyük bir tehlike. Doğalgazdan tutun savaşa kadar. Yapılmaması gerekirdi.
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.533 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Şubat 2022 #1.796 Semihfuat32 dedi: Boğazlar Rus savaş gemilerine kapanmıştır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam Ukrayna'ya yardım edelim ama bu olmaz. Riskli bir iş olurdu ve riski aldık.
Semihfuat32 dedi: Boğazlar Rus savaş gemilerine kapanmıştır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam Ukrayna'ya yardım edelim ama bu olmaz. Riskli bir iş olurdu ve riski aldık.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 26 Şubat 2022 #1.797 Semihfuat32 dedi: Tarafsızlığımızı bozduk. Bizim için çok büyük bir tehlike. Doğalgazdan tutun savaşa kadar. Yapılmaması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Evet, kendi ayağımıza nasıl sıkılır? Öyle bir şey yaparsak ayağımıza sıkmış oluruz, yapacağımızı sanmıyorum. Son düzenleme: 26 Şubat 2022
Semihfuat32 dedi: Tarafsızlığımızı bozduk. Bizim için çok büyük bir tehlike. Doğalgazdan tutun savaşa kadar. Yapılmaması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Evet, kendi ayağımıza nasıl sıkılır? Öyle bir şey yaparsak ayağımıza sıkmış oluruz, yapacağımızı sanmıyorum.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1.798 Semihfuat32 dedi: Tarafsızlığımızı bozduk. Bizim için çok büyük bir tehlike. Doğalgazdan tutun savaşa kadar. Yapılmaması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Montrö Sözleşmesi'ne ne oldu? Ekonomi zaten yok gibi bir şey yaptırım yapmasalar bari.
Semihfuat32 dedi: Tarafsızlığımızı bozduk. Bizim için çok büyük bir tehlike. Doğalgazdan tutun savaşa kadar. Yapılmaması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Montrö Sözleşmesi'ne ne oldu? Ekonomi zaten yok gibi bir şey yaptırım yapmasalar bari.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 26 Şubat 2022 #1.799 Semihfuat32 dedi: Boğazlar Rus savaş gemilerine kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Bakanlık sayfalarında böyle bir haber yok. Emin misin? Çeviri hatası olmasın?
Semihfuat32 dedi: Boğazlar Rus savaş gemilerine kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Bakanlık sayfalarında böyle bir haber yok. Emin misin? Çeviri hatası olmasın?
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 26 Şubat 2022 #1.800 Paveloyd dedi: Montrö Sözleşmesi'ne ne oldu? Ekonomi zaten yok gibi bir şey yaptırım yapmasalar bari. Genişletmek için tıkla... Türk tarafından açıklama bulamadım ama Ukrayna tarafı öyle diyor. Gerçekse tam bir kabus.
Paveloyd dedi: Montrö Sözleşmesi'ne ne oldu? Ekonomi zaten yok gibi bir şey yaptırım yapmasalar bari. Genişletmek için tıkla... Türk tarafından açıklama bulamadım ama Ukrayna tarafı öyle diyor. Gerçekse tam bir kabus.