Bu fotoğrafta anlatılmaya çalışan şey nedir? Pek anlayamadım.
Putin'in 2. Hitler olmaya çalışması.Bu fotoğrafta anlatılmaya çalışan şey nedir? Pek anlayamadım.
Putin 2.hitler olmaya çalışması.
Putin'in Hitler'in yolunu takip ettiği anlatılmaya çalışıyor.Bu fotoğrafta anlatılmaya çalışan şey nedir? Pek anlayamadım.
Boğazlar Rus savaş gemilerine kapanmıştır.
Boğazlar Rus savaş gemilerine kapanmıştır.
Evet, kendi ayağımıza nasıl sıkılır? Öyle bir şey yaparsak ayağımıza sıkmış oluruz, yapacağımızı sanmıyorum.Tarafsızlığımızı bozduk. Bizim için çok büyük bir tehlike. Doğalgazdan tutun savaşa kadar. Yapılmaması gerekirdi.
Montrö Sözleşmesi'ne ne oldu? Ekonomi zaten yok gibi bir şey yaptırım yapmasalar bari.Tarafsızlığımızı bozduk. Bizim için çok büyük bir tehlike. Doğalgazdan tutun savaşa kadar. Yapılmaması gerekirdi.
Bakanlık sayfalarında böyle bir haber yok. Emin misin? Çeviri hatası olmasın?Boğazlar Rus savaş gemilerine kapanmıştır.
Türk tarafından açıklama bulamadım ama Ukrayna tarafı öyle diyor. Gerçekse tam bir kabus.Montrö Sözleşmesi'ne ne oldu? Ekonomi zaten yok gibi bir şey yaptırım yapmasalar bari.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.