Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım savaş çıkar insanlık yok olmanın eşiğine gelir ve ne kadar aptalca sebeplerden dolayı öldürüldüğü anlar.
Anlamaz. Anlasa bile sonraki gelen nesiller yine aynı şeyleri tekrarlayacak. İnsanlık varolduğundan beri süregelen şey bu. Yarın kaynaklar yetmeyecek duruma geldiğinde, yine birbirini gırtlaklayacak insanoğlu. Yapacak birşey yok.

İnsanlık tarihi boyunca böyle olmuştur. Kaynaklar, topraklar yüzünden savaş çıkmıştır. Hiçbirinde de akıllanmayıp hala devam etmişiz. Kaynaklarımızın büyük çoğunluğunu askeriyeye yatırmışız. WW2 gibi savaşların yıkımını görmüş hala durmamış daha yıkıcı silahlar yapmışız.

Savaşa kafa yoracağımız kadar enerjiye kafa yorsaydık şu anda güneşten elde ettiğimiz enerjiyle milyonlarca yıl yaşayacak seviyede olup hiçbir enerji kaynağına ihtiyacımız olmazdı. Uzay ile ilgili çalışmalar yapar ve galaksileri kendimize yararlı kullanırdık. Bu anlattıklarımı belki de bizden sonraki bilmem kaç kuşak bile göremeyecek.

İnsanoğlu başına gelenle akıllanmamış ve akıllanmayacakta bu gidişte. Bu yüzden diyorum işte savaş çıktıktan sonra yapılacak bir şey yok diye.

Şu mesajı ara ara alıntılayacağım Rusya da haklı diyenleri gördükçe. Kusura bakma rahatsızlık için Jack of Blades.

Şu mesajı ara ara alıntılayacağım Rusya da haklı diyenleri gördükçe. Kusura bakma rahatsızlık için Jack of Blades.
Eğer benim Rusları savunduğumu düşünüyorsam çok yanılıyorsun. Ben iki tarafı da savunmuyorum. Ukrayna topraklarını tutmaya çalışıyorlar, genel olarak bakılınca haklı taraf onlar. Türkçeyi iyi anlamak lazım diye düşündüm bu konudan sonra.

Diyorum ki kendi çaplarında haklı olan bir de Ruslar var. Ruslara "haklı" dediğim yok. Adamlar kendi kafalarında haklılar ve bu davayı yürütüyorlar diyorum. Daha neyin savunması onu anlamıyorum.

Adamlar kendi kafalarında da "haksızlar" mı dememi bekliyorsunuz?

Rusya Kiev'i Çevirmeye Çalışıyor bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…