Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden dünya ülkelerin sınırları sabit kalmıyor ben sadece savunma yapan ülkeleri destekliyorum, saçma yayılmacı hayallerden vazgeçin.
Bu soruyu bize değil. Yüzyıllardır yaşayan insanlara sorman lazım. İnsanlık tarihi boyunca böyle oldu ve bu kafayla (ülkelerin politikalarına bakınca) olmaya devam edecek.

Savaş çıkana kadar savaş karşıtı olmak güzel bir şey ama savaş çıktıktan sonra bir anlamı yok. Savaş çıktıktan sonra akıl ve mantık kullanılır, duygular değil.

Kişisel olarak destek verebilirsin. Kimse senin kararına karışamaz. Ben de karışmıyorum sadece genel olarak halkın bir anda Putin'e düşman kesilmesinin saçmalığından bahsediyorum. Yoksa istediğin tarafı destekleme özgürlüğüne sahipsin.

"Korkarak yaşayacağımıza" dediğin kısımda korktuğumuz nedir onu anlamadım. Eğer savaş diyorsan bizi ilgilendirmeyen bir savaşa girmeyi ben istemem. Bunun sebebi korkma değil, gereksiz yere savaşmaya gerek yok. Bizi ilgilendiren bir konu olsa savaşalım ama iki ülke arasındaki bir mesele. O yüzden bunun korkmayla değil, mantıkla alakası var.
Putin Ukrayna ile yetinmeyecek o yüzden Rusya ne kadar zararlı çıkarsa o kadar iyi.

Kime göre, neye göre? Halkın Putin'e düşman kesilmesinin gayet haklıca sebepleri var.
Tamam sebepleri olabilir. İsteyen istediğini savunabilir. Sadece bizim ülkenin bu savaşla bir alakası yok ondan bahsediyorum. Bu kadar abartılmasına da gerek yok. Yıllardır savaş görmemiş gibi konuşması insanların garip.

Putin Ukrayna ile yetinmeyecek o yüzden Rusya ne kadar zararlı çıkarsa o kadar iyi.
Eğer yetinmeyip özellikle bir NATO ülkesine dalarsa bu WW3 demek ki böyle bir saçma hareketi Putin gibi bir lider yapmaz. Putin'in çoğu açıklaması halka propaganda yapmak ve şov yapmaktan ibaret zaten. Bunun sebebi de o Rusların gözündeki "Güçlü Putin" algısını korumak.

Putin'in hayatını ve politikasını araştırırsanız dediklerimi çok daha iyi anlarsınız. Şu anda dışardan bakan sıradan bir insan için "deli" gibi gözüküyor olabilir.

Eğer yetinmeyip özellikle bir NATO ülkesine dalarsa bu WW3 demek ki böyle bir saçma hareketi Putin gibi bir lider yapmaz. Putin'in çoğu açıklaması halka propaganda yapmak ve şov yapmaktan ibaret zaten. Bunun sebebi de o Rusların gözündeki "Güçlü Putin" algısını korumak.

Putin'in hayatını ve politikasını araştırırsanız dediklerimi çok daha iyi anlarsınız. Şu anda dışardan bakan sıradan bir insan için "deli" gibi gözüküyor olabilir.
Ben yapacağına inanıyorum.

Geçmişte pek çok ülke hata yaptı. Fakat hiç kimse hatalarını telafi etmek için birbirine savaş açmadı. Sınır, toprak kavgası yüzyıllardır var. Bunun çözümü de yok. O yüzden de bazı insanlar tek dünya devleti üzerinde çalışmakta. Rusya ve Çin yüzünden üçüncü dünya savaşı çıkacak çıkarsa.

Ben yapacağına inanıyorum.
Kendi fikrindir, saygı duyarım. Fakat sana gerekçelerle açıklamalar yapıyorum. Fikrini ona göre yoğurabilir ya da hala aynı şeye inanmaya devam edebilirsin. Kendi tercihin. Anlattıklarımı insanların kabullenmesi için zorlayacak değilim. :D

Neden dünya ülkerinin sınırları sabit kalmıyor ben sadece savunma yapan ülkeleri destekliyorum,saçma yayılmacı hayallerden vazgeçin.
Kalmadı, Kalmaz, kalmayacak. Dünya ve insanlığın düzenine ters bu. Bu hayat çiçek böcek, toz pembe bakılacak bir yer değil.

Geçmişte pek çok ülke hata yaptı. Fakat hiç kimse hatalarını telafi etmek için birbirine savaş açmadı. Sınır, toprak kavgası yüzyıllardır var. Bunun çözümü de yok. O yüzden de bazı insanlar tek dünya devleti üzerinde çalışmakta. Rusya ve Çin yüzünden üçüncü dünya savaşı çıkacak çıkarsa.
Üçüncü Dünya savaşı bir gün mutlaka çıkacak çünkü insanlar aptaldır.
Kalmadı, Kalmaz, kalmayacak. Dünya ve insanlığın düzenine ters bu. Bu hayat çiçek böcek, toz pembe bakılacak bir yer değil.

Umarım savaş çıkar insanlık yok olmanın eşiğine gelir ve ne kadar aptalca sebeplerden dolayı öldürüldüğü anlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı