Hiç Ukrayna'nın kayıpları ile ilgili bir paylaşım görmedim. Medya Rusya'nın kaybettiğine yönelik manipüle ettiğini düşünüyorum. Rusya'da bu kadar kayıp varsa Ukrayna'da da bir o kadar kayıp olması gerekir.
Hiç Ukrayna'nın kayıpları ile ilgili bir paylaşım görmedim. Medya Rusya'nın kaybettiğine yönelik manipüle ettiğini düşünüyorum. Rusya'da bu kadar kayıp varsa Ukrayna'da da bir o kadar kayıp olması gerekir.
400'den fazla sivil öldü. Bunların bir çoğu muhtemelen gönüllü savaşanlar. Ukrayna ordusundaki kayıp teyit edilmediği için paylaşılmıyor. Bunu söylediler en son. Ukrayna daha fazla kaybetmiş olsaydı zaten, şimdi Rusya çoktan ele geçirmişti Ukrayna'yı.
Şöyle ki eğer sınırda savaş olsaydı olabilirdi fakat Rus askerleri şehrin içine girdiği için Ukraynalılar daha fazla avantajlı oluyor. Bu yüzden Rus kayıpları daha çok.
400'den fazla sivil öldü. Bunların birçoğu muhtemelen gönüllü savaşanlar. Ukrayna ordusundaki kayıp teyit edilmediği için paylaşılmıyor. Bunu söylediler en son. Ukrayna daha fazla kaybetmiş olsaydı zaten, şimdi Rusya çoktan ele geçirmişti Ukrayna'yı.