Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam sorması ayıp plevne savunması nedir?

Bu arada tam güç derken çar bombası atsan her başkent düşer :D

Başkent mi? Başkenti bırak çar bombası çok güçlü test videolarini izle başkentten çok daha fazlasini yok edebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sirenler çalıyor sanırım bir yerde. Evet başkentmiş.

12121.png

Hiç Ukrayna'nın kayıpları ile ilgili bir paylaşım görmedim. Medya Rusya'nın kaybettiğine yönelik manipüle ettiğini düşünüyorum. Rusya'da bu kadar kayıp varsa Ukrayna'da da bir o kadar kayıp olması gerekir.

400'den fazla sivil öldü. Bunların bir çoğu muhtemelen gönüllü savaşanlar. Ukrayna ordusundaki kayıp teyit edilmediği için paylaşılmıyor. Bunu söylediler en son. Ukrayna daha fazla kaybetmiş olsaydı zaten, şimdi Rusya çoktan ele geçirmişti Ukrayna'yı.

Hiç Ukrayna'nın kayıpları ile ilgili bir paylaşım görmedim. Medya Rusya'nın kaybettiğine yönelik manipüle ettiğini düşünüyorum. Rusya'da bu kadar kayıp varsa Ukrayna'da da bir o kadar kayıp olması gerekir.
Vardır ama Rusya'dan fazla olduğunu sanmam.

Şöyle ki eğer sınırda savaş olsaydı olabilirdi fakat Rus askerleri şehrin içine girdiği için Ukraynalılar daha fazla avantajlı oluyor. Bu yüzden Rus kayıpları daha çok.

400'den fazla sivil öldü. Bunların birçoğu muhtemelen gönüllü savaşanlar. Ukrayna ordusundaki kayıp teyit edilmediği için paylaşılmıyor. Bunu söylediler en son. Ukrayna daha fazla kaybetmiş olsaydı zaten, şimdi Rusya çoktan ele geçirmişti Ukrayna'yı.

Ona bakarsan Rusya'da bir tek Rus askeri ölmedi diye açıklama yapmıştı. Rusya'nın kayıplarını resmi olarak açıklıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı