Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam orada eleştirdiğim yer fikriniz değil. Sizin düşündüğünüz fikrin aksini söyleyenleri Amerika sevdalısı ilan etmeniz.

Amerika mı bizi korumuş 1. Dünya savaşında müttefik olduklarını ne çabuk unuttunuz
Demek bizi HEP Rusya'dan korumuslar öyle mi ?

Yardımlar yapmış öyle mi? Kırım olayını duydun umarım.
Menderes zamanında ekonomiyi şahlandırıp, ülkeyi refaha kavuşturan da Rusya değildi. Tarih boyunca bizden toprak isteyen devlet de Rusya. Sıcak denizlere inmek isteyen de Rusya. Türklere ve Türk soylarına katliam yapan da Rusya.

Amerika mı bizi korumuş 1. Dünya savaşında müttefik olduklarını ne çabuk unuttunuz
Demek bizi HEP Rusya'dan korumuslar öyle mi ?

Hala daha 1. Dünya Savaşı diyorsanız geride ki sayfalarda kalan mesajımı buraya tekrar yazmak isterim.

Rusya'dan korumuş mu? ABD bizi korumuş herhalde günün fıkrası

Haşhaş üretme diye sana baskı yapan sonrasında Ecevit üretme kararı aldırdığı için oldu Kıbrıs Barış Harekatı. Sonrada ambargo

Ne güzel koruyormuş be.

Bize ABD 'den daha fazla zarar veren hangi ülke var? Adamların savaş uçağını düşürüp bayram yapar gibi çığırtkanlık yaptın aynısını o seni çok koruyan ABD'ye yapsana.

Hani özel birliklerinin kafasına çuval geçirip seni koruyan ABD mi bu? Orada o işi yapan kişinin nasıl yükseldiğini de biliyorsun sanırım.

ABD'nin afedesinde şeyi Rusya ile mücadele etmeye yemez ancak işte ekip ve saz arkadaşlarını sürüyor ileri. O gitsin ne kadar iç karışıklık yarrtığı yer varsa oraya atar gider yapsın.

Çin'in tarafsız olacağını sanmıyorum Rusya'nın yanında savaşa katılır Amerika'yla ilişkileri iyi diyemeyiz.

Çin çok hızlı gelişmekte olan bir ülke ben hala dava askeri teknoloji ve pratik açısından Çin'i savaşa hazır görmüyorum eğer savaş başlarsa ve birkaç yıl uzarsa Çin'in savaşa resmi olarak katılacağını düşünüyorum onun harici bence katılmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…