Rusya ve Ukrayna arasında savaş çıkacak mı?

Mülteci esprisi sıkmadı mı gençler? Elin Suriyelileri bile Türkiye'yi Avrupa'ya ulaşmak için bir geçit ülkesi olarak kullanmaya çalışırken o hayalini kurduğunuz Ukraynalı hatunlar size mi bakacak?
Bu ülkede savaş olsa kendi etraflarındaki kadınlar için böyle rezilce espri kasıldığını görüp etmedikleri küfür kalmaz yabancılara. Kendileri bu rezil ve seviyesizce şakaları yapmayı biliyorlar da muhtemel gelecekte bu işin ucunun onlara dokunabileceğinin farkında bile değiller.

Ruslar topraklarımıza girerse de umarım fanatiği olduğunuz Lenin ya da yoldaş Stalin mezarından çıkıp kurtarır sizi... Aksi taktirde kafanıza güzelinden hayran olduğunuz bombalardan yiyeceksiniz.
Rusya'yı sosyalist zannedenlerden bahsediyorsan onlar kafalarına bomba atılırken bile solcu bombası diyerek tapma pozisyonuna geçerler. :D Rus askerlerle savaşta yüz yüz geldiklerinde görürler "romantizmin" ne kadar kötü sonuçları olduğunu. Rusya ve Çin kadar başka milletleri "faşizmle suçlayıp" kendisinden olmayanlara zulmeden ülke yok. Bu tür kamuoyu baskısı altında olmayan diktatoryal yönetimlerde ideolojiden bağımsız olarak katıksız bir faşizm olduğunu Rus askerlerle karşı karşıya kaldıklarında anlarlar belki.
 
Eve 1 tane ayarlarız hocam size sıkıntı yok :D . Artık ülkede hem Rus hem de Suriye'li mülteci çok olur :D .

Suriyeliler kültürsüz insanlar bana göre yani rastladıklarım öyle. Belki Rus ve ukraynalılar öyle değildir bana göre.(geçen bir tane Suriye'li aile görmüştüm 9 tane çocuk 1 jipte geziyorlardı :()
 
Rusya ve Çin kadar başka milletleri "faşizmle suçlayıp" kendisinden olmayanlara zulmeden ülke yok.
Her zaman diyorum, Dünya'yı Çin ve Rusya gibi faşist ülkeler yöneteceğine ABD gibi yine liberal değerlerin ve demokrasinin işlediği ülkeler yönetsin. Her iki blok da Dünya üzerindeki en büyük katilleri oluşturuyor ama yapacak bir şey yok. Madem biri güçlü olacak, o taraf halkın baskısıyla dizginlenebilen Batı bloğu olsun.

Çin'in Orta Doğu üzerinde de yakın tarihlerde çok fazla yatırımı oldu. Bilmiyorum ama ABD bu kadar güce ve ekonomik kabiliyete rağmen ilerde Çin karşısında çok fazla zorlanacak. Özellikle birbirine destek veren Rusya ve Çin karşısında.
 

Geri
Yukarı