- Makaleler
- 4
İzlediğiniz birkaç video gördüğünüz birkaç resime aldanmayın. Rusya pek önerilen bir ülke değil. İskandinav ülkeleri tercihiniz olsun.
Bu yaşta pek olağan durmuyor, insanlar çok kötülemiş bir tanıdık gitmişti okumaya bana anlattığına göre yatılı okul gibi bir şey kalıyormuş, kızlı erkekli aman aman bir Rusça yoktu şimdi orada öğrendi gelmek istemiyor.
Moskova'da yaşayan tanıdığım var Rusya'nın zengin tarafları gerçekten çok güzel iken fakir tarafları da çok kötü demişti ve çok haklı. 1 Video'dan Rusya'ya gitme kararı alman çok saçma. İstiyorsan Rusya'daki Sovyet binalarına bak eski yapılarına bak ve Rusya'da bizim gibi ekonomik sıkıntı çeken parası çok değerli olmayan bir ülke. Ayrıca o video st. Petersburg'un zengin tarafları.
İzlediğiniz birkaç video gördüğünüz birkaç resme aldanmayın. Rusya pek önerilen bir ülke değil. İskandinav ülkeleri tercihiniz olsun.
Ayrıca Rusya dünyanın en tehlikeli ülkelerinden birisi onu da söylemiş olayım. Suç oranları gayet yüksek.
Kankam bende sadece görünüşüne bakmadım araştırdım fakat benim için hiç sıkıntı değil Sovyet binaları da çok güzel bence.
Örnek verir misin rica etsem?
Evet dostum bende yatılı okul gibi bir yerde kalmak istiyorum bir süre insanlar çok fazla kötülemiş bende zaten üniversiteyi orada okurum sanırım.
Mesela anında gasp edilebilme ihtimalin var. Türkiye'nin suç oranları da yüksek ama Rusya kadar değil Rusya'nın çok yüksek.
Boş ver insanların dediklerini Avrupa gitmek kolay sanıyorlar gibi oraları önermişler
Dediğim gibi şimdi değil de 16 17 geldiğinde olabilir, yatılı okul ortamı nasıl bilmiyorum sormam gerek. Sadece okulda kızların olduğunu biliyorum birkaç anı anlatida buraya uygun olmaz.
Tanıdık yıllardır orada gasp edilmedi her yerde var kötü yerler dostum.
Boş ver insanların dediklerini Avrupa gitmek kolay sanıyorlar gibi oraları önermişler
Dediğim gibi şimdi değil de 16 17 geldiğinde olabilir, yatılı okul ortamı nasıl bilmiyorum sormam gerek. Sadece okulda kızların olduğunu biliyorum birkaç anı anlatida buraya uygun olmaz.
Tanıdık yıllardır orada gasp edilmedi her yerde var kötü yerler dostum.
Demek istediğim burada sıkıntı yaşama ihtimalin %20'yse Rusya da %40 veya daha fazla Türkiye'de kat kat büyük olduğu için sıkıntı yaşama ihtimali daha yüksek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.