RVC AI'da “hubert_base.pt” hatası

abdullahxtdp

Megapat
Merhaba.

Ses klonlamak için bu linkte bulunan yapay zeka projesini çalıştran bir Google Colab sayfası kullanıyorum. Problemsiz bir şekilde çalışırken "Error: Extracting is shut down because hubert_base.pt does not exist, you may download it from lj1995/VoiceConversionWebUI at main" şeklinde bir hata alıyorum. Hata metninde verilen dosyayı projeye dahil etmeme rağmen yine de olmadı. Bunun çözümünü bilen var mı?

Şimdiden teşekkürler.

RVC GUI'da train yok ondan dolayı kullanmıyorum onu. Google Colab üzerinden çalıştırılan versiyonunda istediğiniz bir sesle model oluşturabiliyorsunuz.
Ben Train için Colab'i kullanıp, modeli kullanmada RVC GUI'yi kullanıyorum. Dediğiniz hatayı hangi aşamada verdiğini bilmiyorum :(

Ben Train için Colab'i kullanıp, modeli kullanmada RVC GUI'yi kullanıyorum. Dediğiniz hatayı hangi aşamada verdiğini bilmiyorum :(
Pitch Extraction sırasında.

Çözdüm hocam teşekkür ederim. Dosyayı doğru dizine kopyalamak gerekiyormuş. Projeye dahil etmek yetmiyormuş.

Son düzenleme:

Çözdüm hocam teşekkür ederim. Dosyayı doğru dizine kopyalamak gerekiyormuş. Projeye dahil etmek yetmiyormuş.
hangi dizinin içine attın acaba söyleyebilir misin?

bende de var direkt atınca cidden olmuyor attığın dosyanın adı ne sitede?

/content/-EVC- ve /content/-EVC-/ dizinlerine kopyaladım. Attığım dosyanın adı "hubert_base.pt" zaten aldığım hatada bu dosyayı indirmemi söylüyordu. Bunu çözdüm ama bu sefer "f0G40k.pth" isimli dosya için hata veriyor. İyice sarpa sardı.

Şu an yaptığım denemede proje sorunsuz çalışıyor gibi. Çözmüş olabilirler.

Son düzenleme:
/content/-EVC- ve /content/-EVC-/ dizinlerine kopyaladım. Attığım dosyanın adı "hubert_base.pt" zaten aldığım hatada bu dosyayı indirmemi söylüyordu. Bunu çözdüm ama bu sefer "f0G40k.pth" isimli dosya için hata veriyor. İyice sarpa sardı.

File "/content/Retrieval-based-Voice-Conversion-WebUI/trainset_preprocess_pipeline_print.py", line 9, in <module> n_p = int(sys.argv[3])ValueError: invalid literal for int() with base 10: '/content/Retrieval-based-Voice-Conversion-WebUI/logs/mi-test'
şimdi de bu hata olmaya başladı

File "/content/Retrieval-based-Voice-Conversion-WebUI/trainset_preprocess_pipeline_print.py", line 9, in <module> n_p = int(sys.argv[3])ValueError: invalid literal for int() with base 10: '/content/Retrieval-based-Voice-Conversion-WebUI/logs/mi-test'
şimdi de bu hata olmaya başladı

Bunu kendi Drive'ına çekerek mi çalıştırıyorsun?

Bunu nasıl hallettiniz screebshotlarla gösterebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı