Kasatra Megapat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar .bat dosyasını açarken python.exe:cant't open file hatası alıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-08-29 212829.png 501,6 KB · Görüntüleme: 54 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2023
Arkadaşlar .bat dosyasını açarken python.exe:cant't open file hatası alıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 29 Ağustos 2023 #2 Çözümü o dosya yoluna o dosyayı koymak. Artı 0 Eksi
KS KS Kasatra Megapat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 Sorun çözüldü Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 29 Ağustos 2023 #4 Kasatra dedi: Sorun çözüldü Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Kasatra dedi: Sorun çözüldü Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 30 Ağustos 2023 #5 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Dosyayı yarım indirmiştir ya da daha unzip işlemi bitmeden çalıştırmaya çalışmıştır. Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Dosyayı yarım indirmiştir ya da daha unzip işlemi bitmeden çalıştırmaya çalışmıştır.
KS KS Kasatra Megapat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #6 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... 2 ayrı yere indirmiş dosyayı nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok sonradan farkettim indirdiğim klasördeki dosyayı rvc konumuna kopyaladım diye hatırlıyorum 1 hafta falan geçti üzerinden umarım yardımcı olabilmişimdir. Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... 2 ayrı yere indirmiş dosyayı nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok sonradan farkettim indirdiğim klasördeki dosyayı rvc konumuna kopyaladım diye hatırlıyorum 1 hafta falan geçti üzerinden umarım yardımcı olabilmişimdir.