Alıcı RX 460 2GB 300TL

G4560+H110M+8GB 2400MHZ RAM ile battlefield 1 MP için hangi ekran kartını almalıyım?

• Oy verenlerin toplamı
    20
  • Anket kapandı .
Bence aldığınız kişiyle konuşup iade edin. Aliexpress'te 4 dolarlık hediye kuponu var. Bu sayede 57 dolarlık GTX 750 Tİ'yi 4 dolar indirim kodu ile 53 dolara geliyordu. 323 TL GTX 750 Ti için harika bir fiyat.
Tahmini Teslimat Zamanı

Bence aldığınız kişiyle konuşup iade edin. Aliexpress'te 4 dolarlık hediye kuponu var. Bu sayede 57 dolarlık GTX 750 Tİ'yi 4 dolar indirim kodu ile 53 dolara geliyordu. 323 TL GTX 750 Ti için harika bir fiyat.
Tahmini Teslimat Zamanı
Allah razı olsun sizden kredi kartıylan alcam. Gümrüğe takılır mı bu?

Allah razı olsun sizden kredi kartıylan alcam. Gümrüğe takılır mı bu?
Takılabilir ama bu sizi değil satıcıyı ilgilendirir. Ben fiyatı diğerlerine göre ucuz ve geri bildirimleri olumlu olduğu için bu satıcıyı önerdim. Satıcıyla konuşmaya çalışıp kargonun üstünde ki fiyatı düşük yazmasını söyleyin.

Tahmini Teslimat Zamanı
hocam bu satıcı nasıl?
Özür diliyorum başka bir ürüne aitmiş :( iyice başım döndü bir ekran kartını alamadım gitti :( Günlerdir bakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tahmini Teslimat Zamanı
hocam bu satıcı nasıl?
Özür diliyorum başka bir ürüne aitmiş :( iyice başım döndü bir ekran kartını alamadım gitti :( Günlerdir bakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam 7750 GTX 750 Ti seviyesinde değil diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. GTX 750 Tİ'nin rakibi HD 7850 olabilir. Onunda TDP değeri yani tükettiği güç yüksek 8. serinin. Bu yüzden almamanızı öneririm. PSU'nuz kaç W onuda belirtin. 300W falan ise HD serisi mantıklı olmaz. GTX 750 Ti'den vazgeçmeyin eğer güvenemezseniz ve Türkiye'den almak isterseniz bir de 500W üstü bir PSU'ya sahip iseniz HD 7850, 7870 alabilirsiniz.

Hocam 7750 GTX 750 Ti seviyesinde değil diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. GTX 750 Tİ'nin rakibi HD 7850 olabilir. Onunda TDP değeri yani tükettiği güç yüksek 8. serinin. Bu yüzden almamanızı öneririm. PSU'nuz kaç W onuda belirtin. 300W falan ise HD serisi mantıklı olmaz. GTX 750 Ti'den vazgeçmeyin eğer güvenemezseniz ve Türkiye'den almak isterseniz bir de 500W üstü bir PSU'ya sahip iseniz HD 7850, 7870 alabilirsiniz.
Aerocool KCAS 600W 80+ hocam.
Tek derdim battlefield 1 oynunda 40-60 FPS FULL HD monitörde oynamak.

Aerocool KCAS 600W 80+ hocam.
Tamam o zaman o PSU ile RTX 2080 Tİ bile çalıştırılır sıkıntı yok. Bütçeniz tam nedir? GTX 960'a yönebilirsiniz gibime geldi. Onun da fiyatı Letgo gibi sitelerde 400-450 TL civarında geziyor ve GTX 1050'ye denk bir kart.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı