RX 460 4GB ve i3 8100 Sistem

Elinde ki anakarta gidecek en ideal işlemci i5 7400-7500'dür bence. Eğer bütçem yok dersen G4560 al. Sakın i3 7100 falan alma, arada ki fiyat farkını kesinlikle hak etmiyor. He birde unutmadan anakartının Kaby Lake BIOS güncellemesini yaptırmayı ve ya yapmayı unutma.

7100 ile 6100 arasında ufak bir performans farkı var. Sıfır sistem toplanacaksa Coffee Lake ve Ryzen işlemcilere bakılmalı.
Hayır sadece işlemci değiştircem
Elinde ki anakarta gidecek en ideal işlemci i5 7400-7500'dür bence. Eğer bütçem yok dersen G4560 al. Sakın i3 7100 falan alma, arada ki fiyat farkını kesinlikle hak etmiyor. He birde unutmadan anakartının Kaby Lake BIOS güncellemesini yaptırmayı ve ya yapmayı unutma.
Sağol saten g4560 kullanıyorum , 600 tl butcem başka bır ıslemcı onerın warmı

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi çözünürlükte oynuyorsun oyunları. Bende de RX 460 2 GB ve G4560 var, ben herhangi bir darboğaz yaşamıyorum ki zaten G4560 RX 460'ı rahat rahat besleyecek bir işlemci.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı