Selamlar, Epic Games'ten AC Odyssey alıp, sistemime kurdum. İnternet'teki videolarda Low ayarda 60-70 alıyordu bende ise bu FPS 20'nin üstüne çıkmıyor. Sorunu nasıl çözerim?
O zaman işletim sistemindedir. Mesela ben Windows 7 kullanırken bir oyunda 45 FPS alıyorsam Windows 10'a geçtiğimde 25 FPS alıyorum ve onun kullandığı işletim sistemi Windows SP1 yani en az sistem gerektireni.
Aynı işlemci ve daha düşük bir ekran kartı ile Origins'de 30-40 FPS civarında almıştım. Farklı bir sorun olabilir. RadeonMOD ile yapılan bir ayardan bahsedecektim ama oyunu silmişsin.
Aynı sistem var bu lanet sorunları sadece Assassin's Creed oyunlarında yaşıyorum. Hangi ayarı yaparsam yapayım düzgün çalışmıyor abi oyun. Giriş seviye AMD ekran kartlarına bilerek optimizasyon yapmıyorlar GTX1050'de düzgün çalışıyor çünkü. Tavsiyem yeni sisteme geçene kadar Odyssey oynama.
Aynı sistem var bu lanet sorunları sadece Assassin's Creed oyunlarında yaşıyorum. Hangi ayarı yaparsam yapayım düzgün çalışmıyor abi oyun. Giriş seviye AMD ekran kartlarına bilerek optimizasyon yapmıyorlar GTX1050'de düzgün çalışıyor çünkü. Tavsiyem yeni sisteme geçene kadar Odyssey oynama.
AMD ekran kartlsrının kullanımı daha düşük Steam istatistiklerine falan bakınca belli oluyor. Adamlar takmıyor ya. Hatta eski AC3 direkt uyumsuz yeni AMD kartlarla 20FPS çalışıyor AMD desteklemiyoruz diyip sistem gereksinimlerine yazsalar bizi yormazlar. RX580 falan da NVIDIA rakiplerinin arkasında kalıyor.