RX 460 Crossfire Sistem Toplama

Yer
Samanyolu Galaksisi
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sıralar 2000 lira civarında bir sistem toplamayı düşünüyorum ama hepinizin bildiği gibi ekran kartı stok sorunu belimizi büktü.
Ben de şu videodaki sistemi toplamaya karar verdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bu sıralar 2000 lira civarında bir sistem toplamayı düşünüyorum ama hepinizin bildiği gibi ekran kartı stok sorunu belimizi büktü.
Ben de şu videodaki sistemi toplamaya karar verdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

CrossFire yapmak bana göre mantıklı değil. Zaten her oyun CrossFire desteklemiyor. 2 adet RX 460 alacağınıza, 1 adet RX 570 alabilirsiniz. (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun testleri de burada:

Bu işlemci 2x RX 460'ı besleyebilecek kapasitede değil zaten. Videoda bariz bir darboğaz söz konusu. Ayrıca CF ve SLI konfigürasyonu her oyunda stabil çalışmıyor. Mesela 30 FPS yerine 60 FPS almıyorsun her zaman. Alabileceğin tek ve en güçlü ekran kartıyla sistem toplaman daha sağlıklı olacaktır.

Son olarak da AM3 platformuna yatırım yapılmaz artık. Güncelliğini yitirdi. DDR4 Kaby Lake veya Ryzen platformuna yönelmelisin.

Ama 2000 liraya toplanacak en iyi sistem şu an bu.
Öneriniz var mı?
2 ekran kartını besleyebilecek işlemci öneriniz var mı?
Bende şu an Q8400 işlemci ve 7770 2 GB ekran kartı var ve her oyunu açıyor.
Birkaç sene daha beklemeli miyim yoksa sistemi şimdi mi değiştirmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerekli açıklamaları yapmamıza rağmen halen daha "2000 liraya toplanacak en iyi sistem şu an bu" diyebiliyorsan sana başka sözüm olmadığını düşünüyorum.

Ama 2000 liraya toplanacak en iyi sistem şu an bu.
Öneriniz var mı?
2 ekran kartını besleyebilecek işlemci öneriniz var mı?
Bende şu an Q8400 işlemci ve 7770 2 GB ekran kartı var ve her oyunu açıyor.
Birkaç sene daha beklemeli miyim yoksa sistemi şimdi mi değiştirmeliyim?
Bence bekle nasıl olsa elinde işini gören bir bilgisayarın var.

Gerekli açıklamaları yapmamıza rağmen halen daha "2000 liraya toplanacak en iyi sistem şu an bu" diyebiliyorsan sana başka sözüm olmadığını düşünüyorum.
Peki sen öner bir tane sistem 2000 liraya.
Zaten bu sitede her zaman ucuz sisteme ilgi az.
Önerdiğiniz düşük bütçeli oyun bilgisayarı bile 3000 lira ve hiçbir işe yaramaz o bilgisayar.
Kısacası 3000 lira nasıl çöpe atılır onu gösteriyorsunuz.
Adamlar gidip 1500 liralık sisteme DDR4 koyuyor.
Benim 8 GB DDR2 RAM var ve işimi çok rahat görüyor.

Önerdiğiniz düşük bütçeli oyun bilgisayarı bile 3000 lira ve hiçbir işe yaramaz o bilgisayar.

Eğer burada insanlar paranı nasıl çöpe atacağını gösteriyorsa Alt + F4 kombinasyonu yapıyorsun ve bir daha bu siteye girmiyorsun, böylece paranı çöpe atmadan CF sistemini alıp her oyunu 2 katı performans ile oynuyorsun.

1500 liralık sistemde neden DDR4 olmasın peki? Öneri almayacaksanız neden konu açtınız?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı