RX 460 Dota 2 FPS Sorunu

TugberkDgn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni PC kurdum. Özelikkleri şöyle;

Asus A68HM - K
Amd Athlon X4 860K
Hi-Level 8GB DDR3 1600Mhz
Asus RX 460 OC 2GB
Toshiba 250 GB SSD
1080p

Aynı donanıma sahip videolara youtubedan baktığımda max ayarlada yaklaşık 100 FPS alıyorlar ama ben 40 FPS civarı alıyorum nedeni sizce nedir ? Xbox DVR kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sürücü yüklenmiyor hata veriyor. Şu an kurulu olanı aygıt yöneticisinden kaldırıp denedim yine hata verdi.

Bu arada anakartın ekran girişine taktım ekran kartını çıkartıp, görüntüyü vermiyor ekrana ne VGA' da nede DVI-D görüntü sağlamıyor.

Anakartı alalı 10 gün oldu vatandan almıştım götürdüm soketlerde sorun var dedi ama speaker dan ekran kartı hatası sesi geliyordu onun ile ilgili bir problem olabilir mi ? belki anakarta başka arzalarnda olabilir.

Ekran kartını takınca sorunsuz çalışıyor. Bu arada garantiye yolla diyeceksin, Kardeşim oyun oynuyor okul açıldıktan sonra yollayacağım :)

Son olarak uzun oldu kusura bakma, Oyunlarda görüntüyü düşürüyorum, ayarları ultura dan low'a çekiyorum ama fps artışı olmuyor hiç bir şekilde.

CS:GO'da 100 iken 120 anca oluyor DOTA 2'de Hiç fark etmiyor 30 iken 40 zor oluyor, çıldırmak üzereyim. :)

Eski sürücü yüklenmiyor hata veriyor. Şu an kurulu olanı aygıt yöneticisinden kaldırıp denedim yine hata verdi.

Bu arada anakartın ekran girişine taktım ekran kartını çıkartıp, görüntüyü vermiyor ekrana ne VGA' da nede DVI-D görüntü sağlamıyor.

Anakartı alalı 10 gün oldu vatandan almıştım götürdüm soketlerde sorun var dedi ama speaker dan ekran kartı hatası sesi geliyordu onun ile ilgili bir problem olabilir mi ? belki anakarta başka arzalarnda olabilir.

Ekran kartını takınca sorunsuz çalışıyor. Bu arada garantiye yolla diyeceksin, Kardeşim oyun oynuyor okul açıldıktan sonra yollayacağım :)

Son olarak uzun oldu kusura bakma, Oyunlarda görüntüyü düşürüyorum, ayarları ultura dan low'a çekiyorum ama fps artışı olmuyor hiç bir şekilde.

CS:GO'da 100 iken 120 anca oluyor DOTA 2'de Hiç fark etmiyor 30 iken 40 zor oluyor, çıldırmak üzereyim. :)

Aygıt yöneticisinden kaldırma Display Driver Uninstaller programı ile kaldır eğer mümkünse format atıp windows 7-de deneyin anakartıda servise gönderin).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı